Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocaya bak ya Alanzinho 11de,yazık valla yazık.
    Bu saatten sonra kadro tartışılmaz. Alanzinho değil de Maçkalı Hasan bile oynasa, sonuna kadar mücadele edecek.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Alanznho kendisini kanıtlama çabası içine girmemeli, inşallah pasör yönü ön plana çıkar .

Celustka-Cech kanatlarda ve göbekte Serkan , Colman , Zoko üçlüsü İnter'in tüm insiyatifi eline almasını engelleyecektir . Golcülerimiz girecekleri pozisyonları golle neticelendirsin yeter .

Yorum

• Kimse kusura bakmasında , alanzinho denen arkadaş hangi ilk 11 başladığı maç faydalı olmuş ki , oyunda alınana kadar bizi eksik oynatacak , yine ayağından topu zamanında çıkarmadığı için bir ton atak heba olacak , yine sağa bakıp sola pas vermeye çalışacak , olmayacak yerde top kaybedecek artık onlarca kez izlediğimiz filmi tekrar izliyeceğiz (İnşallah yanılırım)...
        Kahpe Bizans;
        Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
        Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Alanzinho gözünü seviyim şu maçta gol at da bütün forum tersine dönsün maçtan sonra

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Digiturk'un veya normal Karasal yayın çeken çanağın varsa şifrelemeyecek..

Diğer türlü şifreli..
            Teşekkür ederim.

Yorum

• Kadroyu çok yanlış bulduğumu belirtmek zorundayım. Alanzinho ve Serkan 11de olmaması gereken isimlerdi bana göre. Sapara ve Aykut'u beklerdim. Inter deplasmanına çıkıyoruz.

Şartlar ne olursa olsun inşallah puanla döneceğiz!!

Yorum

• umarım Alanzinho evrim geçirir bu gece
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• alanzinho serkan ???
                  sapara aykut ???

Yorum

• colman büyük maçların adamı olmuştur ben de patlama ve gol bekliyorum..

Yorum

• Alanzinho'yu beğenmeyen arkadaşlar onun sayesinde şampiyonluk yarışının içerisinde kaldığımızı unutuyor sanırım.

Kendi becerisiyle attığı gollerle ipten aldı defalarca takımı.

Kimse de attırmadı ona kendisi sürükledi vurdu attı.

Neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Yorum yazmak için yazıyor bir çoğu orası başka.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar kişi varken Serkanı orta sahada oynatmak ne oluyor anlamadım gitti
                        Abi daha tartışılacak bir şey yok.Hoca kararını bu yönde kullandı.Saygı duymak lazım.Beklediğimiz şeyleri vermezlerse eleştirelim.Önyargıya gerek yok bence.
                        Colmandante

Yorum

• Biz Barca ile oynasak bile gol pozisyonuna gireriz. Burada önemli olan Alanzinho'nun oynayıp oynamaması değil, Henrique ve Halil'in gol pozisyonlarını nasıl değerlendireceği...

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• allah utandırmasın...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Digiturk'un veya normal Karasal yayın çeken çanağın varsa şifrelemeyecek..

Diğer türlü şifreli..
                              Nasıl yaa normal uydu alıcısına şifre girecek mi ? Kesin mi ?
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Maç öncesi programı filan var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...