Digitürk üzerinden şifreli olacak mı normalde olmuyor ama bu akşam her şey karıştı. Digitürk müşteri hizmetleri cevap vermiyor görüşen var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
SAğolasın renkdaş...İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kadroya bakılırsa biz kontra atak oynıycaz arkadaşlar...
Alanzinho bunun en büyük ipucu...HAMİ_41
Yorum
-
Bu aradas benim yegnim .d almanya bielefeldden gitti .dİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum
-
-------------Tolga
Celustka---Glo---Giray---Cech
-----Serkan-Zoko-Colman
-----------Alanzinho
----Henrique--------Halil
Alanzinho'nun performansı önemli , bakalım ne yapacak ...
İnşallah hayatının maçın çıkarır . Zira bu maç hayatının fırsatı .
Yorum
-
Hocanın kızdığı üç isimde ilk 11 de
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Zarate'ye dikkat.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Richard Aikman, Stadio GIuseppe Meazza: Welcome to a balmy San Siro where FC Internazionale Milano are beginning their quest to clinch a fourth European Champion Clubs’ Cup. Their first group opponents are Trabzonspor AŞ, also known as the Black Sea Storm.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yahu ben daha reklamını bile görmedim maçın 

Yorum