Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bide bu var

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Bekir Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      d,j,turk uydu alıcın varsa dijiturk şuanda 4 cu kanala aldı starı yani sorun yok
      Evet 4. kanala geçmiş içim rahat etti
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• insallah kahvede bakabiliriz evde bakma imkanim yok almanyaya sifreymis ...s.....böyle isi

Yorum

• İlk olarak Bekir Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          d,j,turk uydu alıcın varsa dijiturk şuanda 4 cu kanala aldı starı yani sorun yok

valla bu çok iyi bir haber

şimdi açtım hakkaten 4. kanalda star çıktı

bizde de digiturk uydu alıcısı getirip taktılar eski uydu alıcısı yerine

oh be...
          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Resmen başım ağrıyo heyecandan o kadar.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ben kaciyorum, mac öncesinide izlemek lazim.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• kadrolar ne zaman düşer acaba ..?
                HAMİ_41

Yorum

• geçen sene bursa nın maçlarını geçtim ondan önceki sene bjk nin maçlarındada şifre yoktu ? o zaman niye bu d-smart zımbırtısı sorun çıkarmadı ? ondan önceki sene fb nin bir iki maçına şifre koymuşlardı ? dahada öyle şifre olayı felan hatırlamam, bizi mi bulacak şimdi bu şifre olayı ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kaciyorum, mac öncesinide izlemek lazim.
                    mac öncesini nerden izliyceksin ..?
                    HAMİ_41

Yorum

• kadrolar

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şifre nası muamma anlamadım ya
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 kere yazdım, 11. yazışım.

silverlight hd bir şekil de ücretsiz.

Sadece üye olmanız gerekiyor.
                          operatörle konuştumm .maç sırası şifre girmeyecek dedi
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Geçen sene aklımda kalan Şamiyonlar Ligi yarı finallerini ve finalini izledm sıkıntısız bu senede sorun olacağını düşünmüyorum

Yorum

• Alanzinho mu?
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk 11

Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Alanzinho, Halil, Henrique

Inter: Julio CEsar, Zanetti, Lucio, Ranocchia, Jonathan, Nagatomo, Sneijder, Cambiasso, Obi, Pazzini, Zarate
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X