Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
zorla şifre koyduracağız, adamlar bakacak herkes şifreli bekliyor şifreli verirler maçı ve daha fazla d-smart decoder satarlar..İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiye kadar bjk ve bursa maçlarını gösteren kanal şimdi şifre mi koycak?
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bende bu sorunun cevabini merak ediyorum. Maç saati yaklastikca panik artiyor..
Hayata inat GÜLÜMSE
Yorum
-
Heh ya .Bizde şifreli mi değil mi diye tartışıyoruz. Maç ŞİFRESİZİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiye kadar bjk ve bursa maçlarını gösteren kanal şimdi şifre mi koycak?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Valla Hikmet Karaman 1 saat önce Volkan'ın bu maçta patlama yapabileceğini söyledi...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan oynayabiliyor mu macta?

Geçen sene şifre yoktu ama 3 sene önce koymuşlardı. Bunu da unutmamak lazım...İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiye kadar bjk ve bursa maçlarını gösteren kanal şimdi şifre mi koycak?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
ya arkadaşlar şifreli olsaydı söylemezlermi şifreli olcak diye, öyle kolaymı hiç haber vermeden şifre koymak sonuçta en az 25 milyon kişi izleyecek.. sanmıyorum şifre koyacaklarını içinizi rahat tutun relax olun.
tarih yazacağız bu akşam buna herkes şahit olacak..

Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike Soruşturması -Nevzat Şakar
Trabzonspor-Benfica -Kaç bilet satıldı ?
UEFA CL .İnter-Trabzonspor - Şifreli mi ?
Bakalım ilerde neler çok sorulacak
Volkan Şen C.L'de oynayabilecek mi?İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale sarı kart cezalısı mı?
koşu pisti olacak mı?
Ceza Trabzonsporlu mu?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Hangi maça koydular ?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hikmet Karaman 1 saat önce Volkan'ın bu maçta patlama yapabileceğini söyledi...
Geçen sene şifre yoktu ama 3 sene önce koymuşlardı. Bunu da unutmamak lazım...
Yorum
-
ben işimi garantiye alayım.. kablolu tv var ama ne olur ne olmaz. enişteme doğru yola çıkıyorum onda d-smart var mutlaka verir. bu tarihi dakikalar kaçmaz..
haydi görüşmek üzere. sonuç ne olursa olsun maç sonunda güzel bir forum ortamı görmek istiyorum.
inşallah sevinci ya da üzüntüyü abartmadan bize yakışan şekilde aynen devam ederiz.
ALLAH UTANDIRMASIN.
Yorum
-
Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Kafam atti Alaman pasaportuna müracat ettim. Bi daha anca Lille macina gidebilirim..İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInanirmisin ayni Problemi bende yasadim
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum