Cech oynamasın bence. Manisa da afalladı savunmada. Bu kadar zorlu bir deplasmanda, Cech riski alınmamalı bence.
maçın bitimine 15 dk kala ilk defa Trabzonspor forması giyen bir futbolcu için nasıl böyle yorum yapabildin.. üstelik bu adam ingiltere liginden gelmiş..
maçın bitimine 15 dk kala ilk defa Trabzonspor forması giyen bir futbolcu için nasıl böyle yorum yapabildin.. üstelik bu adam ingiltere liginden gelmiş..
Kötü oyuncu mu dedim renktaş? Adam ilk defa forma giyeceği için oynamasın diyorum zaten
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
İnter maçındada 3-4 tane net pozisyona gireriz çünkü çok üretici bir takımız fakat sonuçlandıramıyoruz şans olsa biraz yanımızda şöyle adamın ayağına falan çarpsa bi gol atsak sonra #CanakkaleGecilmez görsünler İtalyan takımlarımı daha defansif oynar yoksa Türk takımlarımı...
İnter'in kadrosunu bi analiz ediyim basket maçı gibi düşünmemiz lazım elimizde Serkan-Alanzinho gibi kısa ve çabuk adamlar var bunları mı kullanmalıyız yoksa sırıklarla mı oynamalıyız bakalım
İnter maçındada 3-4 tane net pozisyona gireriz çünkü çok üretici bir takımız fakat sonuçlandıramıyoruz şans olsa biraz yanımızda şöyle adamın ayağına falan çarpsa bi gol atsak sonra #CanakkaleGecilmez görsünler İtalyan takımlarımı daha defansif oynar yoksa Türk takımlarımı...
Yani intere karşı inter defansı..
Şampiyon oldukları sene ( şampiyonlar ligi ) çok iyi defans yapmışlardı.
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Şampiyon oldukları sene ( şampiyonlar ligi ) çok iyi defans yapmışlardı.
O Jose Mourinho farkıydı takım mecbur öyle oynuyordu ve Diego Milito o yıl dünyanın bence en iyi futbolcusuydu tek aday olarak bu sezonada iyi başladı Milito bakalım artık...
Yorum