Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok arkadaş......şu resmin hiçbir türlü tarifi o-la-maz

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Italyaya gitmisken papazi da Trabzonsporlu yapmak lazim xD
      Ben en son Romaya gittigimde Papazi görmüstüm. Vatikan´a bile girebilmistim. Benim Ögretmen (Okul Gezisiydi) acayip kiskanmisti beni
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 0 ve 2 oranları avrupada baya düştü
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Acaba maci burdan verirler mi? Ne dersiniz ?

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Antensiz TV yi yuklemistim, maçi veren italyan kanali varmidir acaba ??
            Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• Şifre Muamma.

Başlık ne güzel olmuş.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• star şifre koyarsa ayvayı yedik, bütün hazırlığımı yapmışım cipsim kolam ohh uzanacam koltuğuma maçımı izleyeceğim ama maç başlayınca laaaab diye şifreye girerse çok pis patlarım valla, volkanik dağ misali... geçen sene bursa nın maçları şifresiz verdiler, ondan önceki sene bjk nin maçları şifresiz verdiler ? bize niye şifre koysunlar ? yapmazlar heralde valla çıldırırım B planımda yok kahveye felan gidemem valla, antende almadım. bakalım ne olacak.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ahhhhh ulannnnnn pasaportum bitmeseydi su an bende orda olacaktim!!!!!!
                  Inanirmisin ayni Problemi bende yasadim
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hala kesin bisey yok dimi şifre konuısunda ?
                    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Ermeni takımı fener hariç tüm Türkiye'yi de temsil ettiğimizi unutmayalım ...

O yüzden öyle bir oyna ki TRABZONSPORUM sana laf edenlerin elini ayağına dolandır İNŞALLAH...
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renktaşlarım!!!!

21:45 TEN İTİBAREN SONUÇ NE OLURSA OLSUN TARİHE ŞAHİTLİK ETMİŞ OLACAĞIZ ZATEN.!!

Belki de torunlarımıza bile anlatacağımız bir maç olacak.

Herşeyden önemlisi ŞENOL GÜNEŞE NASİP OLMASI Şampiyonlar Ligindeki ilk maçımızın!!
                        Hak etmişti Şenol hoca..
                        Keşke hocamızı kulübede görebilseydik, cezası var bildiğim kadarıyla.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şike Soruşturması -Nevzat Şakar

Trabzonspor-Benfica -Kaç bilet satıldı ?

UEFA CL .İnter-Trabzonspor - Şifreli mi ?

Bakalım ilerde neler çok sorulacak

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şimdiye kadar bjk ve bursa maçlarını gösteren kanal şimdi şifre mi koycak?

Yorum

• Volkan oynayabiliyor mu macta?

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şike Soruşturması -Nevzat Şakar

Trabzonspor-Benfica -Kaç bilet satıldı ?

UEFA CL .İnter-Trabzonspor - Şifreli mi ?

Bakalım ilerde neler çok sorulacak
                                Cale sarı kart cezalısı mı?
                                koşu pisti olacak mı?
                                Ceza Trabzonsporlu mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X