Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KOSİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nasiiiii
    Aynen de oynadım 0-3 olur da yatarsa ne olacak

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İtalya'dan son resimler...

Allah Allaaah

Mükemmel resimler
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• En son KOSİFOĞLU tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 17:28.

Yorum

• VIdeolar bekliyoruz Videolarrrrr
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Arupa'da Star tv'nin yayini kapatacagi söyleniyor, bu durumda internet üzerinden izleyebilecegimiz düzgün yayin yapan bir site var mi?

Yorum

• Arkadaşlar Star tvye Türkiye yayını ile ilgili şu maili attım , cevap olarak ,

Sayın İzleyicimiz,

13.09.2011 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Star Tv yayınlarına göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeni için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak İnter – Trabzonspor Şampiyonlar Ligi maçı 14/09/2011 tarihinde 21:45 de şifresiz olarak İlker Yasin anlatımıyla ekranlarda yer alacaktır. Star Tv yayın akışı ile ilgili tüm bilgiler http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Star Tv ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star Tv'yi arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,
                Sevgi ve saygılarımızla
                İzleyici Bilgi Merkezi
                Tel : 0212 478 07 87

Attığım mail ,

İyi günler , ben bir Trabzonspor taraftaryım ve maçı yarın kanalınızdan takip etmek istiyorum.

Merak ettiğim şey ise ,

Ben karasal yayından değil uydudan izlemek istiyorum ve herhangi bir pakete aboneliğim yok digitürk,d-smart vb.

Maçta şifreleme olacak mı acaba ?

Cevabınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Yorum

• Şenlik varmış yahu burda.. harika fotolar tüylerim diken diken oldu.. gidenlerin ayaklarına sağlık.. harikasınız renkdaşlar
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bugün Sapara gol atacak.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak KOSİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gole oynamadım ben Trabzon ya berabere kalır yada yener dedim.
                      Olsun boşver bi yerden gaza geleyim diye bekliyorum sabahtan beri

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arupa'da Star tv'nin yayini kapatacagi söyleniyor, bu durumda internet üzerinden izleyebilecegimiz düzgün yayin yapan bir site var mi?
                        livetv.ru/tr , football, inter Trabzonspor ...... karsilasmanin baslamasina 20dk kala falan izleyebilecegimiz siteler yazilir
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak 4everTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni kadrolarda bu sezon gördüğüm en negatif noktamız orta saha arkadaşlar.. Defans ve Forvet noktalarında sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Ama orta sahada topla buluştuğumuzda kısa pas yapacak bir diziliş görebiliyormusunuz hiç ? Zokora ve ya colman topu ortasahada aldığında paslaşacak en yakın oyuncu nerden baksan 15-20m.. Bence orta sahayı kalabalık tutup, defanstan değil de orta sahadan kontra atak ile golu bulmak çok da zor olmasa gerek. Eğri oturup doğru konuşmak lazım, Karşımızdaki rakip inter ve burak Yılmaz yok.. Yani bu demektir ki kenardan bindirmeler ve uzun pas ile içeri ortalarla çok pozisyon harcamak yerine, orta sahadan kontra atakla ileri beraber hücum etmek çok daha özverili bir strateji olur diye düşünüyorum.. Kısacası Bu maçta orta sahamız ile golcülerimiz arasında bir kopukluk olmadığı sürece oradan '' 3 PUAN '' alacak gücümüzün var olduğuna adım gibi eminim.. Haydi hayırlısı..
                          Tam tersi.

Defansımız özellikle stoper mevkisi tam bir handikap.

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu OLCAY ÇAKIR o OLCAY ÇAKIR mı?
                            İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet ta kendisi

Hem çok sevindim, hem üzüldüm.

Sevindim çünkü, ağzı ve yüreği benimkiyle aynı ve başkalarının egemenliğinden korkmadan yazı yazabilen birisinin varlığını ve burada olduğunu bilmek çok güzel,

üzüldüm çünkü, bu güzel ve son derece doğru yazıları yazanın içimizden biri olmasındansa o istanbul KOmedyasından birilerinin gerçekten tarafısız olabildiğini doğruları insanlara anlatmaya çalıştığını bilmek daha mı iyi olurdu. ama o zaten bizim yüreğimizden biriymiş, buradanmış...

Sakın yanlış anlaşılmasın umarım meramımı anlatabilmişimdir.

Ellerine, yüreğine sağlık ,müthişsin.
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X