Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler Star Tv'nin frekansını yazsın biri şu Metris'e gönderelim adamlar C.L maçı izlesin.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu kendi stadımıza gelecek taraftarı günlerce tartıştık, o bitti, şimdi de elalemin stadının derdini mi çekeceğiz ?

Bırakınbu işleri, bize ne kaç kişi gelirse gelsin.
      kızmak yok ama,ne gerek var kızmaya

Yorum

• Puanla döneriz umarım.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler Star Tv'nin frekansını yazsın biri şu Metris'e gönderelim adamlar C.L maçı izlesin.
          Cekmez oradan.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• almanyada sky sport veriyor ama sifreli. konferans yapar izlerdim maclari ama bu sefer tek TRABZONSPORumuzun macini izlicem

Yorum

• - Ben Kadıköye doğru iniyorum birkaç fenevl tokatlayıp stres atayım
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Twitterde Türkiyenin gündemi oynadikoyna

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen.

Sky'da sifre giriyor ama. Tabi aboneligi varsa o baska.
                  Bende Sky aboneligini kastettim.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Okuldan yeni geldim heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum İnşALLAH bugün galip geleceğiz
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• inşallah bulduğumuz pozisyonları beceriksizlik yaparak kaçırmayız en az 1 puan ilaç gibi gelir ama önce gol yememeyi düşünmeliyiz
                      ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Ben Kadıköye doğru iniyorum birkaç fenevl tokatlayıp stres atayım

Abi sen daha inmedin mi oraya?

Aziz'in selamini getirdim de fenevlilere..ççç
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Henrique ye buz tedavisi yapılıyordu inşallah bir şeyi yoktur.

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kızmak yok ama,ne gerek var kızmaya
                            Hocam kızmıyorum ama bazen bazı sohbetlerin suyu çıkıyor.

TT'de Bilbao maçı var, maçtan çok, kaç kişi gelecek o konuşulur.

Olimpiyatta İBB maçı var, kimse kadrouyu vs konuşmaz, kaç kişi gelir onu konuşur.

İnter ile tarihimizin en büyük maçı var, şimdi de yok 10.000 mi, yoksa 80.000 mi tartışması yapılır.

Yahu kaç sayfadır bir tane kadro tercihi yazan gördünüz mü ?

Kaç sayfadır, İnterin orası güçlü burası zayıf diyen birisi gördünüz mü ?

Varsa yoksa gelecek kişi sayısı, biz çok gidelim gövde gösterisi olsun, rakip çok gelsin değer gördüğümüz anlaşılsın.

Bu mu yani İnter maçının özeti ?

Yorum

• en az 25-30 bin olur bence, seyirci keşke daha fazla olsa sizi ciddiye almadılar gibi söylemler olmasın...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Eren in iyi bir hazırlık dönemi geçirmesini ve bu maçın ilerleyen dk larında sahaya girmesini isterdim..tamam amaç beraberlik söylenilen kadro da benim için güzel ama gol yediğimiz takdir de yedek kulubeside dahil baskı yapabilecek bir kadroya sahip değiliz..oysa 2. yarı da henrique sağa eren sola yapabilirdik..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X