Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    insanları zorla illegal işler yapmaya itiyorlar...
    ne yazıkki öyle...

Yorum

• Hiçbir platformda şifre girmeyecek arkadaşlar... Olmadı tivibudan izleyin.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Admin arkadaşlar başlığın sonuna parantez içinde Şifresiz ekleyebilir mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter-Trabzonspor | Saat 21:45 STAR TV (Şifresiz)

Yorum

• bir konuya açıklık getirelim. uydu alıcısı ile izleyecek olan arkadaşlar normalde star kanalı şifre koymuyor. geçen yıl ki bursaspor ve diğer grup maçlarının hiçbirinde şifre konulmadı.

sadece Barcelona-real madrid maçı oynanacağı zaman uydudan şifreleme yapıldı. bunu da çözmenin yolu basit. uydu alıcınızın biss key girişinden star tv'nin biss key girişini yapıp kaydediyoruz ve izlemeye devam ediyoruz. iyi seyirler
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hayatta her Şey bom b..k gİderken sen gÜldÜr be yÜzÜmÜzÜ ts.

Yorum

• ne alakası var arkadaşlar. şifre koyarlarsa bir tek normal uyduya koyarlar ki ona bile koyacaklarını zannetmiyorum. Asıl digiturk gibi ulusal yayınları bile şifreli gösteren platformda rahat izlenir ki önceleri normal uyduda izleyemediğim CL maçlarını digiturkten rahat izlediğimi çok iyi hatırlıyorum.

Yorum

• Rövanş maçında inşallah şifre derdi olmayacak...Stadı dolduracağızzzzzzzzzzzzzzz..............
                Şampiyonlar ligine ilk adım: www.trabzoninter.com
                Şampiyon TS!!!

Yorum

• Alo Star Hattı:
                  0 (212) 478 07 87
                  Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
                  0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz...
                  Star TV
                  Doğan Tv Center
                  34204/Bağcılar / İstanbul
                  Telefon : (212) 413 50 00

Arkadaşlar ben aradım şifreye girmeyecek dediler. sizde arayabilirsiniz...
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alo Star Hattı:
                    0 (212) 478 07 87
                    Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
                    0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz...
                    Star TV
                    Doğan Tv Center
                    34204/Bağcılar / İstanbul
                    Telefon : (212) 413 50 00

Arkadaşlar ben aradım şifreye girmeyecek dediler. sizde arayabilirsiniz...
                    Dün Star Tvde dizi izlerken maçın reklemını veriyorlardı..... d-smarttaan ya da şifreli olucak gibi bir ibare yoktu....

Çok büyük ihtimalle uyduyada şifre koymayacaklar.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• En pahalı oyuncumuz spor dışı hareketten Şampiyonlar Ligi'nde 3 maç cezalı. Şu işe bak

Takıma başarılar
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 10:26.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Her şey bir yana...

Artık 30 sene evvel Liverpoolu....

27 sene evvel İnteri yendik muhabbetini bırakmamız yeni başarılara imza atmamız gerekiyor.......

Yoksa genel arenada gitgide ismimiz silinmeye yüz tutacak.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• akşama şampiyonlar ligi maçımız var ve habertürk spor internette ilk 10 manşet haber arasında yokuz.şaşırmadım nedense )
                          from BOGAZIÇI

Yorum

• ..................................................Tolga ( C )..........................................

......Celustka............Glowacki.................Giray...............Marek Cech...

......................................Zokora...........Colman..............................

........Serkan.............................Sapara.......................Paulo Henrique..

......................................(Pawel Brozek)Vittek....................................

Ben olsam böyle bir kadro kurardım bu maç için...

Bu gece Vittek çok yararlı olacak bize...İlerde ayağında tutacağı toplarla takımımızın kontra ataklara çıkarken dengesini korumasını sağlayacaktır...

Her türlü duran top bizim için önemli olduğu için Sapara nın güzel ortalarına ihtiyacımız var....

Serkan'ın yerine adam bulamadım belki Halil ama manisa maçında ki oyununu görünce çok soğudum ondan...

Defansımız kalabalık duracağımız için bence geçilmez kolay kolay,İtalyanlara Savunma nasıl oluşturulur öğretiriz bu akşam...Çanakkale Geçilmez

Takımımızın en büyük yardımcısı da yine edeceğimiz dualarla bizler olacağız...Bu işlerin manevi boyutunuda hesaba katalım..

Allah oyuncularımızın yardımcısı olsun Milli takımla yüzü gülmeyen vatandaşlarımızın yüzünü bu maçta güldürür inş.

Haydi çoçuklar size inanıyoruz dualarımız sizlerle,iyi bir başlanğıç en azından oyun olarak güzel giderse işler....Özgüvenlerini kazanırlar diye düşünüyorum
                            '9'
                            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• dün show ana haber sonrası spor programında da yoktu bizle ilgili bir haber

Yorum

• o kadar reklam yaptılar, şifreli olacak olsa şifre var diye bildirirlerdi ve millet ona göre göre bir çözüm bulurdu öle değil mi arkadaşlar.
                                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X