İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
maçla ilgili aklıma gelen ilk düşünce burak ve henrike nin rakip alanda yapacağı koşular oluyor. sonra burak ın cezalı olduğunu hatırlıyorum. sonra birdaha aklıma geliyor. sonra burak ın cezalı olduğunu hatırlıyorum...İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke adrian ve burakda olsaydı
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2012 deeeeeeee, şampiyonlar ligindeeeeeeeeee. Rüya ligi başlıyor. Şampiyonlar Ligini rüyasında görenler, Volkan Demirel'in bir lafı vardı, bildiniz mi?
bu mu
ççç
Yorum
-
İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şimdi Star Tv yi aradım akşamki maç uydu için şifreye girecekmi diye sordum??? cevap: HAYIRRRR.....................................İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar uydudan şifreye giriyomuş star tv bunun için herhangibir şifre vs bişeler varsa bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
Yorum
-
1- Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Sapara, Halil, Henrique
2-Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Aykut, Zokora, Colman, Sapara, Halil, Henrique
3- Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Sapara, Halil, Henrique, Vittek
En mantıklı kadro 2. seçenekteki fakat korkarım ki ilk seçenekteki kadroyla sahaya çıkacağız.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
star tv nin uyduya şifre koyma hikayesi uydusu olanlara maç saatinde ekranın kararması anlamına geliyor. çözümü ise 3-5tl ye satılan dandik bir anten bulmak yada gazoz kapağı, çatal, tencere kapağı gibi çoğaltılabilecek nesneleri antene bağlamak...
dipnot:şifre koyuyorlar mı bilmiyorum. şifre koyarlarsa paniklemeyin diye söylüyorum...
Yorum
-
şifre koyarlarsa asıl digitürklülere yansıtırlar. rakip firma sonuçta. digitürk dekoderinden tv izlediğim zamanlarda ntvsporda ve stardaki maçlarda şifre koyuluyordu...İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledijitürkü olanlar izleyebilecek sanırım...
Yorum
-
insanları zorla illegal işler yapmaya itiyorlar...İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşifre koyarlarsa asıl digitürklülere yansıtırlar. rakip firma sonuçta. digitürk dekoderinden tv izlediğim zamanlarda ntvsporda ve stardaki maçlarda şifre koyuluyordu...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum