Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz daha uydu nedir bilmeyiz, forever karasal yayın.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İnşallah 02.11. Veya 22.11. Tarihinde Trabzonda olacağım... Almanyadan bi kaç kişi gitmek isterse eğer o tarihlerde bende olacam inşallah...
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Haydee haydee haydeeeeeeee

Yorum

• Yarim saat sonra trene binip havalimanina gidecem bu gun guzel bi gun olacak

Yorum

• Rüya sezonu açılmıştır

Bu gece çok gerçekçi bir rüya gördüm inanın ben bile maçın oynanıp oynanmadığına dair tereddütte kaldım. Maalesef sonuç hüsrandı çok alakasız bir futbolcumuz maçın başında kırmızı gördü. İnter 1 gol buldu bu dakikalarda çok iyi hislerle uyanmadım. Ama sonuçta bu bir rüya.

Hayde Trabzonum milanı feth edipte gel

Yorum

• ve beklenen gün geldi çattı.Allah utandırmasın...

Yorum

• redline uydu cihazım var, trt-3 ve ntv spor daki şifreli tüm maçları izleyebiliyorum sıkıntı yok. biss ayarlarına da girebiliyorum ama star tv deki maçları izleyemiyorum. üstelik star tv nin internet sitesinde bizzat açıkladığı şekilde yapmama rağmen!
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Dün bir arkadaş yazmıştı.Star TV yi aramış şifre girilmeyeceği söylenmiş..

Yorum

• Gerçekten ülkemizin herhangi bir takımı Avrupada oynadığında kendi oynuyormuş gibi sevinen insanları istisna tutarak söylüyorumki ;

Bu maçta " İşte bizi temsil edemiyorlar " deyip yenilmemeimizi bekleyen bir çok Fnerbahçe taraftarı , yanlı basın mensubu var.....

Sırf onları sevindirmemek için de canla başla mücadele etmek lazım...
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 08:48.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerçekten ülkemizin herhangi bir takımı Avrupada oynadığında kendi oynuyormuş gibi sevinen insanları istisna tutarak söylüyorumki ;

Bu maçta " İşte bizi temsil edemiyorlar " deyip yenilmemeimizi bekleyen bir çok Fnerbahçe taraftarı , yanlı basın mensubu var.....

bi arkadaşım var fenerli bizi destekliyor inşallah yenersiniz diyor
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Çok fena heyecan başladı şimdiden..
                        Şu beklenti içinde olan fenerlilere utandırırız inşallah..
                        "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                        Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekten ülkemizin herhangi bir takımı Avrupada oynadığında kendi oynuyormuş gibi sevinen insanları istisna tutarak söylüyorumki ;

Sadece fenerliler değil; alayı..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Anlamadığım şey geçen sene Bursa'nın maçlarında şifreye girmedi de bizim maçlarda neden girecek???
                            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Şampiyon takımımız önce taraftarları için oynacak..Çünkü Trabzonspor takımının oyuncularını motive eden insanlar Trabzonun taraftarları.. Keşke tüm Türkiye desteklese takımımızı, keşke yurtdışındaki tüm Türkler maçlarımıza gitse o desteği arkasına alan bir Trabzonsporu kimse tutamaz. Ama gün gelecek Avrupadaki başarılarımız arttıkça, başarılarımız belirginleştikçe yer rakiplerimizin taraftarları da kıskançlık krizlerini terk etmek zorunda kalacaklar.
                              Şampiyonlar ligine ilk adım: www.trabzoninter.com
                              Şampiyon TS!!!

Yorum

• Vallahi de heyecan bastı. Zamanı nasıl geçireceğim bilmiyorum.

Her köşede sinsi sinsi bekleyen Türk asıllı İtalyanları g.t etmek için, Allah aşkına yüzümüzü kara çıkarma Trabzon.
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X