İnşallah 02.11. Veya 22.11. Tarihinde Trabzonda olacağım... Almanyadan bi kaç kişi gitmek isterse eğer o tarihlerde bende olacam inşallah...
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!.. FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Bu gece çok gerçekçi bir rüya gördüm inanın ben bile maçın oynanıp oynanmadığına dair tereddütte kaldım. Maalesef sonuç hüsrandı çok alakasız bir futbolcumuz maçın başında kırmızı gördü. İnter 1 gol buldu bu dakikalarda çok iyi hislerle uyanmadım. Ama sonuçta bu bir rüya.
redline uydu cihazım var, trt-3 ve ntv spor daki şifreli tüm maçları izleyebiliyorum sıkıntı yok. biss ayarlarına da girebiliyorum ama star tv deki maçları izleyemiyorum. üstelik star tv nin internet sitesinde bizzat açıkladığı şekilde yapmama rağmen!
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Çok fena heyecan başladı şimdiden..
Şu beklenti içinde olan fenerlilere utandırırız inşallah..
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Şampiyon takımımız önce taraftarları için oynacak..Çünkü Trabzonspor takımının oyuncularını motive eden insanlar Trabzonun taraftarları.. Keşke tüm Türkiye desteklese takımımızı, keşke yurtdışındaki tüm Türkler maçlarımıza gitse o desteği arkasına alan bir Trabzonsporu kimse tutamaz. Ama gün gelecek Avrupadaki başarılarımız arttıkça, başarılarımız belirginleştikçe yer rakiplerimizin taraftarları da kıskançlık krizlerini terk etmek zorunda kalacaklar.
Yorum