Galip gelirsek 90 yılındaki Barcelona maçından sonraki en büyük Avrupa başarısına imza atmış oluruz. Beraberliği çok iyi bir sonuç olarak görmeliyiz. 1-2 farklı mağlubiyetler karşısında ise karaları bağlamamak lazım. Başımız dik ayrılalım yeter...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalip gelirsek 90 yılındaki Barcelona maçından sonraki en büyük Avrupa başarısına imza atmış oluruz. Beraberliği çok iyi bir sonuç olarak görmeliyiz. 1-2 farklı mağlubiyetler karşısında ise karaları bağlamamak lazım. Başımız dik ayrılalım yeter...
Yorum
-
laa sen haburdamusun git yat asaaaİlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegozume uyku girmedi 45 dk sonra grupla birlesip havalimana gidiyorum ... az kestirmeye calisim 40 dk 40 dkdir
)
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Şu fenerlileri gördükçe pis pis sırıtıyorum. Böyle bir zevk olamaz daha. Yensek de yenilsek de önümüzdeki ( en az ) 6 maçın keyfine bakın arkadaşlar. Çünkü ben öyle yapacam. Hiç takımı eleştirmeyi falan düşünmüyorum alacam cipsimi kolamı geçecem televizyonun karşısına. fenerliler de eminim " Oyuncağı ile oynayan zengin çocuğa dışarıdan bakan fakir çocuklar " gibi olacaklar. Benzetme pek iyi olmadı ama fenerin bende uyandırdığı his bu.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Aldığımız yenilgilerden sonra burada çoğu kişi "u" dönüşü yapacak. Yok bu adamdan oyuncu olmaz,yok bu transferler cacık,yok şenol hoca taktiklerde basarısız oldu vs vs vs. Adım kadar eminim. Avrupada çok tecrübesiziz. eski basarılar eskide kaldı. son 15 yıldır ne faaliyetimiz var. şu grupta 3. olup uefadan devam etmek en buyuk basarımız olur. sampiyonluktan bile önemlidir bana göre. bu yıl bunu basarırsak ve uefada 1 tur gecersek ilk 50 arasına bile girebiliriz. 1 sezonda 15 yıl ileri gitmiş oluruz.Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
ne yatmasi tayfayi kaldircam simdi, sonra kadir abiyi alip norda geliyozİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelaa sen haburdamusun git yat asaaa
)Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
mp3 aldim yaninda boxİlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yatmasi tayfayi kaldircam simdi, sonra kadir abiyi alip norda geliyoz
havalimaninda yikacazz horonla bir ses cikiyor varyaa sanki live hahahaha
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Fotomaç böyle yazmış ama bakalım maç saatinde ne olacak...Uydusu olan izleyemiyor
BORDO-mavili takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki bu kritik mücadelesini Star TV naklen ekranlara getirecek. Uydu anteni kullanan izleyeciler şifre nedeniyle karşılaşmayı takip edemeyecek. Yayın, sadece karasal anten ve dijital platformdan izlenebilecekTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum