Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umarım maç sonundada şenol güneşe böyle itifatlar yağdırırsınız
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Dürbün sart yalniz,..

O kale arkasindan saha hayatta gözükmez!!

Yorum

• Arkadaslar Star TV nin internet sitesinden girdim yayın akısında maç gözüküyor insallah şifreye girmez ya.
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• yaa 2 dk içeri gittik 61.sayfa geçmiş

vittek in bacağını kim tırmaladı
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umarım maç sonundada şenol güneşe böyle itifatlar yağdırırsınız
            emin olabilirsin

hiçbir zaman şenol hocaya laf etmedim, yarında öyle olacak
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• yarın maçı o şaşkaloz anlatmasın..benfica maçını anlatan kimdi ya o...
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Şenol Güneş'in demeçlerini okumak Nietzsche okumak gibi..

Yorum

• inşallah ezilmeyiz. fena dalga geçerler bizimle. şimdiden salyalarını dökmeye başlamışlar antudakiler.

Yorum

• sezer vitteke özenmiş ve tarz değiştirmiş artık şans vermenin vakti geldi ..
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Arkadaşlar bu konuda çok bilgili bir arkadaş yazsın veya milleti şüpheye düşürmeyin eğer maç tam başlayacağı sırada Star şifreye girerse geceyi acilde geçiririm. Şimdi hangi durumlarda şifreye girebilir. Çok iyi bilen biri yazsın ve bu konu kapansın.
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar bu konuda çok bilgili bir arkadaş yazsın veya milleti şüpheye düşürmeyin eğer maç tam başlayacağı sırada Star şifreye girerse geceyi acilde geçiririm. Şimdi hangi durumlarda şifreye girebilir. Çok iyi bilen biri yazsın ve bu konu kapansın.
                        Katılıyorum.

Ayrıca star tvye bu konuda ayrıntılı iki mail attım cevap gelmedi.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Ertem şener anlatıcak büyük ihtimalle maçı
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• yunus emre kardeşim demişti galiba digiturkwebden izlersiniz diye.
                            şimdilik sorunsuz izleniyor ama maç başladığında burayada şifre girerlermi bilmiyorum.
                            ama muhtemelen girmezler.
                            çünkü sonuçta para verip decoder alarak izlemiyoz cl maçlarnı.
                            En son Mehmet Yusuf tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 00:47.
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bu konuda çok bilgili bir arkadaş yazsın veya milleti şüpheye düşürmeyin eğer maç tam başlayacağı sırada Star şifreye girerse geceyi acilde geçiririm. Şimdi hangi durumlarda şifreye girebilir. Çok iyi bilen biri yazsın ve bu konu kapansın.
                              Star TV şifreye girme ihtimali bence çok yüksek.

Daha önceki maçlarda şifre giriyorlardı.

Trabzonspor özel girmeyebilirler.

Size tavsiyem eğer maç şifre girerse digitürkwebtv üye olup oradan Startv izlemenizdir.

Eğer illa Tv'den izleyecekseniz , normal anten bulmanız lazım bir yerden.

Yada çatal,bıçak
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ben Türk takımlarının cl maçlarında şifreye girdiğini hatırlamıyorum. ve şifre gireceğini de sanmıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X