umarım maç sonundada şenol güneşe böyle itifatlar yağdırırsınız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
emin olabilirsinİlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım maç sonundada şenol güneşe böyle itifatlar yağdırırsınız
hiçbir zaman şenol hocaya laf etmedim, yarında öyle olacak
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Arkadaşlar bu konuda çok bilgili bir arkadaş yazsın veya milleti şüpheye düşürmeyin eğer maç tam başlayacağı sırada Star şifreye girerse geceyi acilde geçiririm. Şimdi hangi durumlarda şifreye girebilir. Çok iyi bilen biri yazsın ve bu konu kapansın.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
Katılıyorum.İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu konuda çok bilgili bir arkadaş yazsın veya milleti şüpheye düşürmeyin eğer maç tam başlayacağı sırada Star şifreye girerse geceyi acilde geçiririm. Şimdi hangi durumlarda şifreye girebilir. Çok iyi bilen biri yazsın ve bu konu kapansın.
Ayrıca star tvye bu konuda ayrıntılı iki mail attım cevap gelmedi."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-

yunus emre kardeşim demişti galiba digiturkwebden izlersiniz diye.
şimdilik sorunsuz izleniyor ama maç başladığında burayada şifre girerlermi bilmiyorum.
ama muhtemelen girmezler.
çünkü sonuçta para verip decoder alarak izlemiyoz cl maçlarnı.En son Mehmet Yusuf tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 00:47.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Star TV şifreye girme ihtimali bence çok yüksek.İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu konuda çok bilgili bir arkadaş yazsın veya milleti şüpheye düşürmeyin eğer maç tam başlayacağı sırada Star şifreye girerse geceyi acilde geçiririm. Şimdi hangi durumlarda şifreye girebilir. Çok iyi bilen biri yazsın ve bu konu kapansın.
Daha önceki maçlarda şifre giriyorlardı.
Trabzonspor özel girmeyebilirler.
Size tavsiyem eğer maç şifre girerse digitürkwebtv üye olup oradan Startv izlemenizdir.
Eğer illa Tv'den izleyecekseniz , normal anten bulmanız lazım bir yerden.
Yada çatal,bıçak
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum