Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasıl bişey ya... ben ist dan maça gelicektim.... nasıl yaaa

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim cep telefonuma mesaj geldi kale arkasındaki tüm kombinesi olan taraftarlar ücret farkı alınmadan maraton tribününe alınacaktır diye.
      Neden öyle oldu yaw bize seyirci lazım başka stadmı yok gelsinler İstanbula Tt arena var on numara atmosfer olurdu

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tribundergi Tribun Dergi
        Yeni gelen bilgi: Inter'liler arasina girecek Fenerbahceliler UEFA'yi protesto eden bir pankart acacaklar.
        Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden öyle oldu yaw bize seyirci lazım başka stadmı yok gelsinler İstanbula Tt arena var on numara atmosfer olurdu
          kale arkalarına seyirci alıp almayacaklarını bilmiyorum.Fakat kale arkasına kombine alan herkesi maratona aktarıyorlar. Bunun nedenini bilmiyorum.
          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ş.ligi maçlarında kale arkaları boş kalırsa gerçekten çok çirkin bir görüntü oluşur...

Uefa kriterlerine uygun bir stadyumumuz olmadı bir türlü..

Deniz dolacakta bize stadyum yapılacak acınacak haldeyiz vessellam...
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Evet arkadaşlar dün baya bi konusu geçti Star Tv, Biss Key felan maçın izlenilmesi için.Alihan arkadaşımız sağ olsun bu biss key'in nasıl yapılacağını(kurulacağını)resimli olarak anlatarak video haline getirmiş.Buyrun video:

STAR Tv maçları şifresiz yayınlayacağını söylüyor fakat biz her ihtimale karşı en çok kullanılan cihazlardan biri olan Next&Nextstar 2000Superplus marka/modelli cihaz için Star Tv'nin şifresinin nasıl kırılacağını bu videoda anlattık.
              En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 17:31.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• UEFA’dan Trabzon’a şok
                13 Eylül 2011 / 15:55
                Kale arkası kapandı!

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağı A.Aker’in inceleyen UEFA heyeti, stada maçların oynanması yönünde rapor verirken, kale arkalarının ise standarta uymadığını ve buralara taraftarın alınmamasını istedi. Bunun üzerine UEFA, Trabzonspor’a Şampiyonlar Ligi maçları için kale arkası tribünlerini kullanamayacağı yönünde talimat vardı. Bunun üzerine Bordo-Mavili yönetimde kale arkasından kombine bilet alan taraftarlara SMS yoluyla ulaşarak, burada maç izlemeyeceklerini ve maraton tribününde kendileri için yeni düzenleme yapılacağını bildirdi. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi maçlarında yaklaşık 5 bin kişilik iki kale arkasını kullanamayacağı için A.Aker’deki taraftar sayısı 17 bin civarına inecek.

Yorum

• Arkadaşlar yeri değil kusura bakmayın ama şu forma arkasına yazılan yazılar başlığını bulamadım.. Yardımcı olabilecek var mı aranızda?
                  Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• telefonlara gelen mesajda uefa kriterlerinden dolayı kale arkalarında yapılacak düzenlemelerden dolayı kale arkası kombine kartlarına sahip taraftarlarımız maratona taşınacaktır deniliyor.böylece maraton full dolmuş oldu.umarım kale arkaları boş kalmaz...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar yeri değil kusura bakmayın ama şu forma arkasına yazılan yazılar başlığını bulamadım.. Yardımcı olabilecek var mı aranızda?
                      Bu iki başlıktan birisinden bahsediyorsunuz herhalde ;

Forma alıranız kimin formasını alırdınız ? veya Hangi ismi ve numarayı formanıza yazdırırdınız ? Kendi Fikrim gereği ; Şu anda Gökdeniz - 61 Genel olarak alırsam Marcelinho 20 numara ( Zaten Var ) Not :Öncelikle Konunun tam olarak nereye Açılacağını konusunda fikir sahibi olamadığım için, Genel'e açtım daha
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Geçen yıl uefa avrupa ligindeki liverpool maçında kale arkalarına taraftar alınmıştı..

Anlaşılan uefa ş.ligi için 5 yıldızlı otel rahatlığında stadyumlar istiyor..

Yorum

• Bize taraftar lazımdı ya bak bu olmadı. Kriter nedir arkadaş adam oturup maç izleyecek
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• renkdaşlar bu yasaklı site dediğimiz site neden yasaklı
                            biri kısaca açıklayabilirmi ben bilmiyodum bunu.
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Kale arkaları boş kalırsa gerçekten rezil bir görüntü ortaya çıkar..

Pankartlarla filan kapatılır atık onada izin verirlerse tabi..

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet arkadaşlar dün baya bi konusu geçti Star Tv, Biss Key felan maçın izlenilmesi için.Alihan arkadaşımız sağ olsun bu biss key'in nasıl yapılacağını(kurulacağını)resimli olarak anlatarak video haline getirmiş.Buyrun video:

STAR Tv maçları şifresiz yayınlayacağını söylüyor fakat biz her ihtimale karşı en çok kullanılan cihazlardan biri olan Next&Nextstar 2000Superplus marka/modelli cihaz için Star Tv'nin şifresinin nasıl kırılacağını bu videoda anlattık.
                                hürgün onu bırakta arkada çalan parçayı yaz
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X