Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiyede futbol sevilmiyor,tribüne taraftar gitmiyor diyorlar ya,bence az bile yapıyor bu insanlar.Her şey para kardeş,takımlarımızın hazırlık maçları bile para,avrupa maçları para,ayıptır valla.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiyede futbol sevilmiyor,tribüne taraftar gitmiyor diyorlar ya,bence az bile yapıyor bu insanlar.Her şey para kardeş,takımlarımızın hazırlık maçları bile para,avrupa maçları para,ayıptır valla.
      büyük bir tepki olmadıkça böyle devam eder lig maçları neyse onlara bi diyeceğim yok ama avrupa maçları, hazırşık maçları falan şifreli kanallarda olması rezillikten başka bişey değil...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Geçen sezonki Şampiyonlar Ligi'nde, yanılmıyorsam çeyrek final veya yarı finalden itibaren uyduda şifreye girmişti Star TV, bizim maçta şifre girecek mi acaba bilgisi olan arkadaş var mı?

Edit: Tamam sordum ben şimdi Star TV'yi arayarak, şifre girilmeyecekmiş
        En son parlayan tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 10:25.
        -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
        suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
        disruption it would bring with it
        -

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sezonki Şampiyonlar Ligi'nde, yanılmıyorsam çeyrek final veya yarı finalden itibaren uyduda şifreye girmişti Star TV, bizim maçta şifre girecek mi acaba bilgisi olan arkadaş var mı?

Edit: Tamam sordum ben şimdi Star TV'yi arayarak, şifre girilmeyecekmiş
          Eyvallah renkdaş, günlerdir buralarda birbirimize soruyoruz ama bir kişi çıkıpta telefon etmiyor

Yanlız twitter'dan sorduğum birkaç doğan grubu görevlisi hep yarım yamalak cevap verdi...Belki, muhtemelen, olabilir falan dediler hep...Sırf şu maçları izletmek için millet d-smart alsın diye...

Yorum

• Beraberlik ile döneceğimizi düşünüyorum, yenilirsekte 1 farklı yeniliriz, İnter rakibi boğacak atak oynayacak bir futbol anlayışı ve futbolcu kadrosuna sahip değil, ben 0-0 ile döneceğimizi ve 20.dakikadan sonrada dişe diş oynayacağımızı düşünüyorum ilk dakikalarda bizimkiler heyecan yapacaktır, futbol şansımızda yanımızda olursa 1 puanla döneceğiz inşallah.
            DOZER CEMİL

Yorum

• Şifre mifre yok arkadaşlar Star Tv verecek maçı anlayacağanız dilde yazalım sikinti yok
              DOZER CEMİL

Yorum

• bence şu kadro ile çıkar Şenol Hoca

---------------Tolga-------------

Celutska - giray - glowacki - marek

--halil- colman - zokora - sapara--

----pawel/vittek----- henrique-----
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ----------Tolga------------

Celutska - giray - glowacki - marek

-serkan- colman - zokora - sapara--

----halil----- henrique-----

Serkan bu takımın Zokoradan sonra en deneyimli futbolcusudur.Şenol Güneş in sakatlık dışında Serkandan kolay kolay vazgeçmeyeceğini düşünüyorum.
                  milan

Yorum

• Yıllardır beklediğimiz an yarın akşam gerçekleşiyor.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İçimde çok değişik bir his var...

Bu maçı alacağız...
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Eğer cl de bir türk takımı daha olsaydı ozaman bizim maçı şifreli verebilirlerdi. Ama UEFA tek temsilcisi olan takımların maçlarını açık kanaldan verme zorunluluğu getiriyor, yani şifre girilmesi söz konusu olmayacak. Aynı durum bjk için de geçerli. Eğer ki uefa avrupa liginde 2. bir takımımız olsaydı şifreli kanaldan yayınlanabilirdi ama tek takım bjk olduğundan açık kanaldan yayınlama zorunluluğu var.

Yorum

• İlk olarak sukru_aygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer cl de bir türk takımı daha olsaydı ozaman bizim maçı şifreli verebilirlerdi. Ama UEFA tek temsilcisi olan takımların maçlarını açık kanaldan verme zorunluluğu getiriyor, yani şifre girilmesi söz konusu olmayacak. Aynı durum bjk için de geçerli. Eğer ki uefa avrupa liginde 2. bir takımımız olsaydı şifreli kanaldan yayınlanabilirdi ama tek takım bjk olduğundan açık kanaldan yayınlama zorunluluğu var.
                          Böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum.

Yorum

• Henrique en uçtaki oyuncu olarak düşünülmüyorsa bence o bölgede Pawel Brozek oynamalı.

Yorum

• en sevdiğim sahne starda, şampiyonlarligi melodisi playsation ve ekranda trabzonspor, maç başlangıcı güzel olacak
                              Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• o saatde işde oluyorum ne yapıp edip işden izin almam gerekiyor ama nasıl akıl verin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X