Türkiyede futbol sevilmiyor,tribüne taraftar gitmiyor diyorlar ya,bence az bile yapıyor bu insanlar.Her şey para kardeş,takımlarımızın hazırlık maçları bile para,avrupa maçları para,ayıptır valla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
büyük bir tepki olmadıkça böyle devam eder lig maçları neyse onlara bi diyeceğim yok ama avrupa maçları, hazırşık maçları falan şifreli kanallarda olması rezillikten başka bişey değil...İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyede futbol sevilmiyor,tribüne taraftar gitmiyor diyorlar ya,bence az bile yapıyor bu insanlar.Her şey para kardeş,takımlarımızın hazırlık maçları bile para,avrupa maçları para,ayıptır valla.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Geçen sezonki Şampiyonlar Ligi'nde, yanılmıyorsam çeyrek final veya yarı finalden itibaren uyduda şifreye girmişti Star TV, bizim maçta şifre girecek mi acaba bilgisi olan arkadaş var mı?
Edit: Tamam sordum ben şimdi Star TV'yi arayarak, şifre girilmeyecekmiş
En son parlayan tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 10:25.-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
Eyvallah renkdaş, günlerdir buralarda birbirimize soruyoruz ama bir kişi çıkıpta telefon etmiyorİlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonki Şampiyonlar Ligi'nde, yanılmıyorsam çeyrek final veya yarı finalden itibaren uyduda şifreye girmişti Star TV, bizim maçta şifre girecek mi acaba bilgisi olan arkadaş var mı?
Edit: Tamam sordum ben şimdi Star TV'yi arayarak, şifre girilmeyecekmiş

Yanlız twitter'dan sorduğum birkaç doğan grubu görevlisi hep yarım yamalak cevap verdi...Belki, muhtemelen, olabilir falan dediler hep...Sırf şu maçları izletmek için millet d-smart alsın diye...
Yorum
-
Beraberlik ile döneceğimizi düşünüyorum, yenilirsekte 1 farklı yeniliriz, İnter rakibi boğacak atak oynayacak bir futbol anlayışı ve futbolcu kadrosuna sahip değil, ben 0-0 ile döneceğimizi ve 20.dakikadan sonrada dişe diş oynayacağımızı düşünüyorum ilk dakikalarda bizimkiler heyecan yapacaktır, futbol şansımızda yanımızda olursa 1 puanla döneceğiz inşallah.DOZER CEMİL
Yorum
-
Eğer cl de bir türk takımı daha olsaydı ozaman bizim maçı şifreli verebilirlerdi. Ama UEFA tek temsilcisi olan takımların maçlarını açık kanaldan verme zorunluluğu getiriyor, yani şifre girilmesi söz konusu olmayacak. Aynı durum bjk için de geçerli. Eğer ki uefa avrupa liginde 2. bir takımımız olsaydı şifreli kanaldan yayınlanabilirdi ama tek takım bjk olduğundan açık kanaldan yayınlama zorunluluğu var.
Yorum
-
Böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum.İlk olarak sukru_aygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer cl de bir türk takımı daha olsaydı ozaman bizim maçı şifreli verebilirlerdi. Ama UEFA tek temsilcisi olan takımların maçlarını açık kanaldan verme zorunluluğu getiriyor, yani şifre girilmesi söz konusu olmayacak. Aynı durum bjk için de geçerli. Eğer ki uefa avrupa liginde 2. bir takımımız olsaydı şifreli kanaldan yayınlanabilirdi ama tek takım bjk olduğundan açık kanaldan yayınlama zorunluluğu var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum