hala mı maçın hangi kanaldan yayınlanacağı yeter....
her zaman olduğu gibi maç Starda ve herkes seyredecek
olmayan bir suçu üzerine almaya çalışan taraftarda bu kadar kuruntu ve şüphe olması normal herhalde
Vittek,Pawel,Aykut,Alanzinho gibi oyuncularımızda yedek çıkacak gibi duruyor.Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız bence ama golü ani bir kontratakla bulacağımızı düşünüyorum.
Bu arada Adrian'ın cezası bu maçta bitiyormu?
Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Vittek,Pawel,Aykut,Alanzinho gibi oyuncularımızda yedek çıkacak gibi duruyor.Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız bence ama golü ani bir kontratakla bulacağımızı düşünüyorum.
interli taraftarlar yeneceklerine kesin gözüyle bakiyor... kimisi fark atariz rahat olur diyor, kimisi yeni taktiklerinin oturmus olmayisi nedeniyle zorda olsa 1-2 farkla yeneceklerini düsünüyor...
Allah yardimcimiz olsun... herkesin basarisiz olmamizi istedigi ortamda beraberlik bile intere karsi ses getirir...
interli taraftarlar yeneceklerine kesin gözüyle bakiyor... kimisi fark atariz rahat olur diyor, kimisi yeni taktiklerinin oturmus olmayisi nedeniyle zorda olsa 1-2 farkla yeneceklerini düsünüyor...
Allah yardimcimiz olsun... herkesin basarisiz olmamizi istedigi ortamda beraberlik bile intere karsi ses getirir...
hayirlisi...
Eğer iyi mücadele edersek ve biraz da şans yanımızda olursa beraberlik alabiliriz.
Sapara oynarsa ilk maçı olacak, Vittek de öyle. Cech şunun şurasında 15 dakika mı ne oynamış. Benim endişem ilk maçları olmalarından dolayı uyum sorunu çekmemiz ki en azından ikisi ilk onbirde sahaya çıkacak gibi gözüküyor..
cech oynar büyük ihtimalle ama sapara ve vittek in ayni anda ilk 11 de baslayacagini sanmiyorum..hatta bence ikiside ilk 11 de olmayacaktir..duruma göre oyuna sokabilir onlari senol günes..
Bu arada Adrian'ın cezası bu maçta bitiyormu?
Benim bildiğim Adrian direkt kırmızı kart gördüğü için 2 maç ceza alır. Bilboa maçını saymayacaklarına göre Inter ve bir sonraki Lillie maçında da yok.
Yorum