Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç şifreli mi??
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence 90 dakika gol yemeyip bi tanede atarsak maçı kazanırız
      Bu Ömer Üründül gibi oldu
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Yarın akşam şampiyonlar ligi müziği eşliğinde bizimkileri canlı izleyemezsem kendimi 4. kattan aşağı atarım. Star Tv ona göre ayık ol
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Şu Palermo'nun İnter'i yenmesi cidden kötü oldu.Şimdi bizim maça daha çok asılıcaklar çıkış maçı olarak gördükleri için.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Palermo'nun İnter'i yenmesi cidden kötü oldu.Şimdi bizim maça daha çok asılıcaklar çıkış maçı olarak gördükleri için.
            O maçta interi dağıtan miccoliyi bizimkiler almadılar.Keşke alsaydıkta bu maçta dağıtsaydı..

Yorum

• İyi futbol istiyoruz fazlası değil
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• futbolcuların hepsi neden aynı elbiseleri giymiş
                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maçımızla ilgili toplam mesaj sayıları 74 sayfa 4..

çok ilgililer maça
                  o ingiliz forumlari italyan forumlarina bakarsan 100 sayfayi bulmus yazdiklari yani baya ilgililer maca

Yorum

• Ethem Cumur yurt disindan d smart uzerinden takimlarimizin maclarini hangi kanaldan izleyebilecegizCumartesi, 02:40 ·

D-Smart ‎@Ethem Cumur;D-Smart kanallarını yurtdışından izleyebilmeniz için +49 211 6878580 numaralı telefon ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

milleti illa gunaha sokacaklar. soyleseler su kanaldan yayinlanacak yada yayinlanmayacak anliyacam
                    En son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 04:24.
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Ah ah edriyan olacaktı şu maçta

Yorum

• adımıza yakışan bir futbol ve sonuç almalıyız...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• maç starda değil d-smart taymış izleyemeyeceğiz yani????
                          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maç starda değil d-smart taymış izleyemeyeceğiz yani????
                            nerde yazıyor abi...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• On bin kere yazıldı ama ben bir daha yazıyım maç Star da var.Merak etmeyin.

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                On bin kere yazıldı ama ben bir daha yazıyım maç Star da var.Merak etmeyin.
                                ama maç st6ar değil star hd kanalında ve star hd kanalı sadece d smartda var...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X