Maç şifreli mi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu Ömer Üründül gibi olduİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 90 dakika gol yemeyip bi tanede atarsak maçı kazanırız

.
FrancescoTotti
Yorum
-
O maçta interi dağıtan miccoliyi bizimkiler almadılar.Keşke alsaydıkta bu maçta dağıtsaydı..İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Palermo'nun İnter'i yenmesi cidden kötü oldu.Şimdi bizim maça daha çok asılıcaklar çıkış maçı olarak gördükleri için.
Yorum
-
o ingiliz forumlari italyan forumlarina bakarsan 100 sayfayi bulmus yazdiklari yani baya ilgililer macaİlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçımızla ilgili toplam mesaj sayıları 74 sayfa 4..
çok ilgililer maça
Yorum
-
Ethem Cumur yurt disindan d smart uzerinden takimlarimizin maclarini hangi kanaldan izleyebilecegizCumartesi, 02:40 ·
D-Smart @Ethem Cumur;D-Smart kanallarını yurtdışından izleyebilmeniz için +49 211 6878580 numaralı telefon ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
milleti illa gunaha sokacaklar. soyleseler su kanaldan yayinlanacak yada yayinlanmayacak anliyacamEn son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 04:24.HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
nerde yazıyor abi...İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç starda değil d-smart taymış izleyemeyeceğiz yani????2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
ama maç st6ar değil star hd kanalında ve star hd kanalı sadece d smartda var...İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOn bin kere yazıldı ama ben bir daha yazıyım maç Star da var.Merak etmeyin.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum