çarşamba gecesi dökülelım caddelere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aston Villa maçıydı, hangi maç olduğunu hatırlamıyorum tabii (babam sonradan aston villa zaferi sonrası olduğunu söylediİlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçarşamba gecesi dökülelım caddelere.
) ama arabaya binip, araba üzerinde kocaman bordo-mavi bayrakla gezdiğimizi çok iyi hatırlıyorum (yer: ankara)...Inter'den alınabilecek bir beraberlik bile Trabzon'u yakmamazı sağlar...İşallah İşallah
Yorum
-
-Benim görüşlerim inthe saat son birkaç değişti. Ben berabere memnun oluruz.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İnter taraftarları ne diyor
-Geceki maçtan sonra iyi bir sonuç sadece iyi bir maç bizim hayranları zor ölür memnun edecektir. Ama biz Trabzonspor hafife alınmamalı.
-Ben bu kötü bir his var ......
Çok zeki bir arkadaşımızın yorumu da şöyle;
-Türkiye'de Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbache varsa nasıl bu takım bir CL olarak oynuyor?
Yorum
-
Ben cok umutluyum insallah puan alacagiz.son yillardaki en kotu inter ile oynayacagiz.serkan balci facia hatalarini yapmazsa kolay teslim olmayiz.insallah avrupayi titretecegizTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Bu şerefsizlere en buyuk ders...Ikıncı tura çıkmak ...
Medyadakı tüm maymunlara en büyük ceza bu olur...
Ikıncı tura çıkalım başka birşey istemiyorum..
Beraberlik bizi üst tura çıkartır...
İnşallah o bilinçle oyanarlar....
İçimden bir his 2-0 kazanacağımızı söylüyorYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
2 gündür düşünüyorum olası bir Serkan Balcı'nın sağ bek oynama ihtimalini ve Sneijder'in sol açık oynama ihtimalini.
ikisini bir anda düşünür müsünüz biraz. gününde olursa tamam ama genelde Avrupa maçlarında beni kanser ettiği gibi oynarsa yine işimiz çok zor.
korktuğum 3 isim var; Serkan,Glowacki,Giray bunlardan ayrı soru işareti bir de Colman var.. Colman için ya maçın yıldızı olur diye düşünüyorum ya da sahanın en kötüsü. malesef..
Yorum
-

Tarihin en kötü inter'i minteri farketmez şu stadda iyi top oynayalım başka bişey istemiyorum.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
gelmesi de tehlike ancak asıl büyük tehlike yorumculuk yapacakmış.İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerman'da geliyormuş bizim maça.
ne yapalım televizyonun sesini kısıp, ses kısmını radyodan idare edeceğiz artık
)))
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum