Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yıllarca beklediğimiz tarihi ana çok az kaldı.

Not: Serkan hiç bir şekilde oynamasın bu maçta.
    katılıyorum. orta sahanın direncini arttırsın diye orada düşünülüyor ama bence orada da oynamasın. ne bileyim öyle oldu mu oyun dağılıyor. orta sahanın şablonu kayıyor sanki..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılıyorum. orta sahanın direncini arttırsın diye orada düşünülüyor ama bence orada da oynamasın. ne bileyim öyle oldu mu oyun dağılıyor. orta sahanın şablonu kayıyor sanki..
      Aynen öyle.

Kesinlikle pas trafiği oluşmuyor o oynayınca orta sahada.

Adrian ve Burak cezalı olmasaydı gerçekten harika olacaktı.

Inter savunması biraz ağır kalıyor son Palermo maçında gördüğüm kadarıyla. Araya Burak'ın yapacağı koşularla gol bulabilirdik.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• benfica birinci maçındaki gibi oynarsak bunlardan puan alabiliriz. şimdi bizim uşakalar çok daha motive ve bizde galibiyet baskısı filan da yok...

bazen düşğnüyorum da, acaba biz objektif olamadığımızdan mı boyle görüyoruz diye,,,

ve bu sorunu da gerçek cevabını ilk 20 dk geçtikten sonra anlayacağım
        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        "Küçük bir kentin büyük savaşı"
        kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benfica birinci maçındaki gibi oynarsak bunlardan puan alabiliriz. şimdi bizim uşakalar çok daha motive ve bizde galibiyet baskısı filan da yok...

bazen düşğnüyorum da, acaba biz objektif olamadığımızdan mı boyle görüyoruz diye,,,

ve bu sorunu da gerçek cevabını ilk 20 dk geçtikten sonra anlayacağım
          Biraz söylediğin gibi iyi düşünüyoruz fakat Benfica ilk maçında kazanacağımız maçta resmen hakkımız yendi. Demek ki iyi niyetimiz yanında haklılık payımız da var

Takımımız gerçekten oynayınca iyi işler yapıyor, ama burağın 3 maç cezası gerçekten çok kötü oldu. Geçerli olmayan bir maçtan böyle bir cezanın alınması da çok acı.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• vittek bu maçta işimizi görmez çünkü ağır adam kontraya çıkamayız.bence kadro şöyle olmalı:

..........................tolga.........................
            celustka.........giray........glowacki.........cech
            ...........................zokora.......................
            ....................serkan.......colman...............
            ...........................sapara.....................
            ..............halil......................henrique

bilbao maçında serkan orta sahada iyi işler yapmıştı
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vittek bu maçta işimizi görmez çünkü ağır adam kontraya çıkamayız.bence kadro şöyle olmalı:

..........................tolga.........................
              celustka.........giray........glowacki.........cech
              ...........................zokora.......................
              ....................serkan.......colman...............
              ...........................sapara.....................
              ..............halil......................henrique

bilbao maçında serkan orta sahada iyi işler yapmıştı

bence de en akıllıca kadro bu olur,serkan orta alanda oynarsa colmanın hataları azalır ve gücünü dengeli kullanır...

Yorum

• herkeste bir vittek saplantısı oluştu
                anlayamıyorum adam sanki başka bir ligden geldi
                pawel brozek,henrique ve halil varken ben kadroya bile almam
                ara sıra avni akerde oynar

Yorum

• Yönetim acaba Burak'ın cezası için indirim istedi mi ? 3 maç çok ama, bir maç indirebilseydik bari.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkeste bir vittek saplantısı oluştu
                    anlayamıyorum adam sanki başka bir ligden geldi
                    pawel brozek,henrique ve halil varken ben kadroya bile almam
                    ara sıra avni akerde oynar
                    Daha önce izlemediğinizi varsayıyorum bu adamı. Gerçekten izleyen bir kişinin yapacağı yorum değil yazdığınız.

Milli takımı ile Avrupa şampiyonasında 3 gol falan atmıştı sanırım bu adam, harika futbol oynamıştı.

Ankaragücü için de 3 gömlek üstün futbolcuydu.

Pawel Brozek için de aynılarını söyleyebilirim ama Pawel mi Vittek mi dersen fiziksel avantajları itibariyle Vittek derim.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• vallahi bu sene lig şampiyonluğu benim için avrupada kupa almaktan bile daha önemli
                      şenol güneş bu sene başarmak zorunda artık bütün şartlar lehimize
                      bu ligi birinci bitirip play-offta şampiyon olmalıyız
                      temiz ligin ilk şampiyonu olup o kadroyla şampiyonlar ligine gitmeliyiz
                      ondan sonra arkamıza bile bakmayız
                      şu an şampiyonlar ligi umurumda bile değil
                      henüz ligin nasıl sonuçlandığı bile muamma

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha önce izlemediğinizi varsayıyorum bu adamı. Gerçekten izleyen bir kişinin yapacağı yorum değil yazdığınız.

Milli takımı ile Avrupa şampiyonasında 3 gol falan atmıştı sanırım bu adam, harika futbol oynamıştı.

Ankaragücü için de 3 gömlek üstün futbolcuydu.

Pawel Brozek için de aynılarını söyleyebilirim ama Pawel mi Vittek mi dersen fiziksel avantajları itibariyle Vittek derim.
                        ben bir oyuncunun milli takımdaki performansına baksam zaten paweli hep ilk 11 de yazarım ama gel gör ki iş benim slovakya maçlarını izlememle ilgili değil biz vittek gibi oyunculara katlanabilecek bir taraftar profiline sahip değiliz örnek:lange ...bu tarz oyuncular için kanat bindirmeleri kenarda iyi orta yapan bekler lazım ama bizde öyle bir şablon yok dostum...başarılı olmasını isterim ama daha gençleri varken yaşlısına da güvenmek içimden gelmiyor ne yapayım?

Yorum

• bence 90 dakika gol yemeyip bi tanede atarsak maçı kazanırız
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• interi yenmek imkansız olmasa da dile getirmeyi gereksiz buluyorum
                            4 resmi maçta galibiyet alamadık takım olma yolunda ilerliyoruz
                            trabzonda belediyeyi rahat yenelim ondan sonra önümüze bakalım
                            intere gelince iyi oynayalım ve gol atalım yeter
                            yüksekten uçmaya gerek yok
                            nedense ülke olarak hep kendimizi dev aynasında görüyoruz
                            örnek:12 dev adam

Yorum

• İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben bir oyuncunun milli takımdaki performansına baksam zaten paweli hep ilk 11 de yazarım ama gel gör ki iş benim slovakya maçlarını izlememle ilgili değil biz vittek gibi oyunculara katlanabilecek bir taraftar profiline sahip değiliz örnek:lange ...bu tarz oyuncular için kanat bindirmeleri kenarda iyi orta yapan bekler lazım ama bizde öyle bir şablon yok dostum...başarılı olmasını isterim ama daha gençleri varken yaşlısına da güvenmek içimden gelmiyor ne yapayım?
                              Belki yeni iki bekimiz ve Volkan Şen ile bu sorunu bu maçta olmasa da ligdeki maçlarda aşabiliriz he ne dersin
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Belki yeni iki bekimiz ve Volkan Şen ile bu sorunu bu maçta olmasa da ligdeki maçlarda aşabiliriz he ne dersin
                                yine de ikna olamadım:-)

aslında kimin oynadığı önemli değil ben görüşlerimi paylaşıyorum ve tek istediğim bu sene ligde şampiyon olmak...böyle ezile büzüle şampiyonlar ligine gitmek zaten moralimi bozuyor,diyorum ki keşke a.bilbaoyu elememize izin verilseydi de avrupaya da türk takımı gönderilmeseydi...

fenerbahçe taraftarına büyüklüğümüzü göstermeyi istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X