Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çarşamba gecesi dökülelım caddelere.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çarşamba gecesi dökülelım caddelere.
      Aston Villa maçıydı, hangi maç olduğunu hatırlamıyorum tabii (babam sonradan aston villa zaferi sonrası olduğunu söyledi ) ama arabaya binip, araba üzerinde kocaman bordo-mavi bayrakla gezdiğimizi çok iyi hatırlıyorum (yer: ankara)...Inter'den alınabilecek bir beraberlik bile Trabzon'u yakmamazı sağlar...İşallah İşallah

Yorum

• bu maçtan puan alırsak,puandan çok bu maçı fanatik İnter taraftarı olarak izliyecek kanıbozuk,şikeci şerefsizlere atılan şamar olarak göreceğim...futbolcular bu bilinçle oynasa keşke
        .....

Yorum

• süpriz yapıcaz görürsünüz.
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - İnter taraftarları ne diyor
            -Benim görüşlerim inthe saat son birkaç değişti. Ben berabere memnun oluruz.

-Geceki maçtan sonra iyi bir sonuç sadece iyi bir maç bizim hayranları zor ölür memnun edecektir. Ama biz Trabzonspor hafife alınmamalı.

-Ben bu kötü bir his var ......

Çok zeki bir arkadaşımızın yorumu da şöyle;
            -Türkiye'de Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbache varsa nasıl bu takım bir CL olarak oynuyor?

Yorum

• Ben cok umutluyum insallah puan alacagiz.son yillardaki en kotu inter ile oynayacagiz.serkan balci facia hatalarini yapmazsa kolay teslim olmayiz.insallah avrupayi titretecegiz
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ula İnter kendine bak...Palermo karşısındaki gibi oynarsa En az 1 puan...
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu şerefsizlere en buyuk ders...Ikıncı tura çıkmak ...

Medyadakı tüm maymunlara en büyük ceza bu olur...

Ikıncı tura çıkalım başka birşey istemiyorum..

Beraberlik bizi üst tura çıkartır...

İnşallah o bilinçle oyanarlar....

İçimden bir his 2-0 kazanacağımızı söylüyor
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 2 gündür düşünüyorum olası bir Serkan Balcı'nın sağ bek oynama ihtimalini ve Sneijder'in sol açık oynama ihtimalini.
                    ikisini bir anda düşünür müsünüz biraz. gününde olursa tamam ama genelde Avrupa maçlarında beni kanser ettiği gibi oynarsa yine işimiz çok zor.
                    korktuğum 3 isim var; Serkan,Glowacki,Giray bunlardan ayrı soru işareti bir de Colman var.. Colman için ya maçın yıldızı olur diye düşünüyorum ya da sahanın en kötüsü. malesef..

Yorum

• Tarihin en kötü inter'i minteri farketmez şu stadda iyi top oynayalım başka bişey istemiyorum..
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• maçımızla ilgili toplam mesaj sayıları 74 sayfa 4..

çok ilgililer maça
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• erman'da geliyormuş bizim maça.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            erman'da geliyormuş bizim maça.
                            gelmesi de tehlike ancak asıl büyük tehlike yorumculuk yapacakmış.
                            ne yapalım televizyonun sesini kısıp, ses kısmını radyodan idare edeceğiz artık)))

Yorum

• Yıllarca beklediğimiz tarihi ana çok az kaldı.

Not: Serkan hiç bir şekilde oynamasın bu maçta.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Allah'ım futbolcularımıza güç kuvvet ver.

Umarım alnımızın akıyla çıkarız oradan.

1 puan alsak harika olur başlangıç için.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X