UCL de her Türk takımı puan kazandıkça Mustafa Denizliyi daha bir anar oluyorum... Çok mu zordu 1 puan alabilmek???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ahqwehqwehqwhehqw en çok buna güldüm çççgecen hafta 10 kisi önünde tel tel dökülen takimin yaptigina bak..bu normal degil..doping var...10 kutu redbull icmis gibi oynayip sahada yikilip kaldilar..uefa umarim numune almistir...kalecilerinin disinda oyuncular cok eforlu göründü...
gerci inter de bitmis...ismi disinda birsey görmedim...7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Ya o goldeki kamera açısı neydi öyle ya. O açı yüzünden öbür dünyaya göç ediyordum. Nasıl gizemli bir atmosfer oluştu birden. Top yavaş yavaş gidiyor böyle.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
hahaha iade istemiyoruzİlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Burak'a Msj Çekmiş.. Kardeşim Sende Oynamıyorsun Bende. Keşke Sende,Bende Orda Oynayabilseydik Neler Yapardık Beraber ..
Ağla Selçuk Ağla
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://forum.forzabesiktas.com/viewt...1578&start=690
buyrun ççç
biraz geriden başlayın okumaya 10 sayfa geriye gidin golden sonradan itibaren okursunuz
Güzel yorumlar var, aslinda olmasi gereken yorumlar.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
1 puan aldik diye biliyorum...İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilen biri cevaplarsa sevinirim, şampiyonlar liginde 3 puan yada 1 galibiyet kaç puan almamızı sağlıyor takım ve ülke futbolu olarak şimdi 12. küsürdü ne oluyor.????????
Puanimiz 14.4'ü sanirim simdi ise 15.4 oldu..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
idolü lube kaşarı heraldeİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ezik kız bu kafayla giderse, gerçekleri görmeden afkurmaya devam eder
ezik oğlu ezik aptal kız
Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puan aldik diye biliyorum...
Puanimiz 14.4'ü sanirim simdi ise 15.4 oldu..

Suan itibariyle puanimiz 14.815...Sanirim aldigimiz bir puan henüz eklenmedi...
UEFA.com ist die offizielle Website der UEFA, der Union der Europäischen Fußballverbände, dem Dachverband des Fußballs in Europa. Die UEFA fördert, schützt und entwickelt den europäischen Fußball in ihren 55 Mitgliedsverbänden und organisiert einige der berühmtesten Fußball-Wettbewerbe der Welt, wie etwa die UEFA Champions League, die UEFA Women’s Champions League, die UEFA Europa League, die UEFA EURO und viele weitere. Auf der Seite finden sich aktuelle Fußball-News aus Europa, Tore, ein umfangreiches Archiv an Videos und Statistiken, zudem gibt es Einblicke, wie die Organisation arbeitet, inklusive Informationen über finanzielles Fairplay, wie die UEFA den Breitenfußball unterstützt und das HatTrick-Unterstützungsprogramm der UEFA.
105. siradayiz...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum