Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UCL de her Türk takımı puan kazandıkça Mustafa Denizliyi daha bir anar oluyorum... Çok mu zordu 1 puan alabilmek???
    Bütün günümü bunların komedilerini okuyarak geçirebilirim çok eğleniyorum ççç
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ne kadar güzel bir gün
      bu galibiyet tam da forma alacağım güne denk geldi

Yorum

• gecen hafta 10 kisi önünde tel tel dökülen takimin yaptigina bak..bu normal degil..doping var...10 kutu redbull icmis gibi oynayip sahada yikilip kaldilar..uefa umarim numune almistir...kalecilerinin disinda oyuncular cok eforlu göründü...
        gerci inter de bitmis...ismi disinda birsey görmedim...
        ahqwehqwehqwhehqw en çok buna güldüm ççç
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ya o goldeki kamera açısı neydi öyle ya. O açı yüzünden öbür dünyaya göç ediyordum. Nasıl gizemli bir atmosfer oluştu birden. Top yavaş yavaş gidiyor böyle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Formami giyip gezecegim almanyanin göbeginde adamlarin gözünün pasi silinsin biraz

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selçuk Burak'a Msj Çekmiş.. Kardeşim Sende Oynamıyorsun Bende. Keşke Sende,Bende Orda Oynayabilseydik Neler Yapardık Beraber .. Ağla Selçuk Ağla
              hahaha iade istemiyoruz
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://forum.forzabesiktas.com/viewt...1578&start=690

buyrun ççç

biraz geriden başlayın okumaya 10 sayfa geriye gidin golden sonradan itibaren okursunuz

Güzel yorumlar var, aslinda olmasi gereken yorumlar.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bilen biri cevaplarsa sevinirim, şampiyonlar liginde 3 puan yada 1 galibiyet kaç puan almamızı sağlıyor takım ve ülke futbolu olarak şimdi 12. küsürdü ne oluyor.????????
                  1 puan aldik diye biliyorum...

Puanimiz 14.4'ü sanirim simdi ise 15.4 oldu..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ertem şener twitterda şöyle yazmış: tolga.. anladın sen onu
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu ezik kız bu kafayla giderse, gerçekleri görmeden afkurmaya devam eder
                      ezik oğlu ezik aptal kız
                      idolü lube kaşarı heralde
                      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• nurisahin05 Nuri Şahin

Tebrikler Trabzonspor!
                        Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Trabzonspor'un İnter'i 1-0 mağlup ettiği golden sonra İtalyan televizyoncular çıldırdı.

beyler su haberdeki videonun ortalarında bir şarkı giriyor 50 cent benzettim ama emin deilim su sarkıyı bilen lütfen yazsın bittim şarkıya lütfen

Yorum

• Hürriyet'e para verip alan bizden değildir!
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 puan aldik diye biliyorum...

Puanimiz 14.4'ü sanirim simdi ise 15.4 oldu..

Suan itibariyle puanimiz 14.815...Sanirim aldigimiz bir puan henüz eklenmedi...

UEFA.com ist die offizielle Website der UEFA, der Union der Europäischen Fußballverbände, dem Dachverband des Fußballs in Europa. Die UEFA fördert, schützt und entwickelt den europäischen Fußball in ihren 55 Mitgliedsverbänden und organisiert einige der berühmtesten Fußball-Wettbewerbe der Welt, wie etwa die UEFA Champions League, die UEFA Women’s Champions League, die UEFA Europa League, die UEFA EURO und viele weitere. Auf der Seite finden sich aktuelle Fußball-News aus Europa, Tore, ein umfangreiches Archiv an Videos und Statistiken, zudem gibt es Einblicke, wie die Organisation arbeitet, inklusive Informationen über finanzielles Fairplay, wie die UEFA den Breitenfußball unterstützt und das HatTrick-Unterstützungsprogramm der UEFA.

105. siradayiz...

Yorum

• Şimdi Trabzonda'ki maça gitmek farz oldu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X