Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Suleymanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alttaki fener haberi daha bi komik kendilerini ne kadar düşürüyolar ya

Evet bu tür seyler istiyorum...Arsivlendi...

Daha varsa koyun lütfen, tesekkürler.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeni geldim havalimandan, gittik geldik ... anlatilmaz ancak yasanir bu duygu ... simdi yatacam 48saat ayaktayim 2 saat yatip ise gidecem ...
      ayağınıza, yüreğinize sağlık.
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Zavallı Selçuk..
        Vahhh, vaaahhh.

Yorum

• Arkadaşlar şu beklerimiz, Celustka ve Cech gerçekten çok iyi bence. Cech harika oynadı. Şöyle söyliyim Sadri Şener tabiriyle Cech=3 Cale

bence ligde bu adamlar hep bek oynamalı... sadece yabancı sınırından dolayı stoperde glo yerine yumlu oynamalı ligde. CL de ise glo oynamalı...

ligde;

celustka-giray-yumlu-cech

CL de;

celustka-giray-glo-cech

olmalı bence.

bu bekler değişmesin

Yorum

• işe geldim şimdi içeri girdim formamlaa fenerliler hazmedemedii soda ısmarladım..tekerlere

Yorum

• Cech, Zokora, Colman Celutska (gol attığı için demiyorum) çok iyiydi dün..

Yorum

• renkdaşlar arap spiker videosu yokmu izleyelim gülelim

Yorum

• Roma elçimiz yoktu

Dünkü maçta gözler Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil’i aradı. Akil’in maça gelmemesi büyük tepki topladı. Trabzonspor kafilesini yalnız bırakmayan Malta Büyükelçiliği’ne atanan Milano Başkonsolosu Refika Nihal Çevik ise maçı izlemeye geldi.
                  (Hurriyet)
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar şu beklerimiz, Celustka ve Cech gerçekten çok iyi bence. Cech harika oynadı. Şöyle söyliyim Sadri Şener tabiriyle Cech=3 Cale

bence ligde bu adamlar hep bek oynamalı... sadece yabancı sınırından dolayı stoperde glo yerine yumlu oynamalı ligde. CL de ise glo oynamalı...

ligde;

celustka-giray-yumlu-cech

CL de;

celustka-giray-glo-cech

olmalı bence.

bu bekler değişmesin
                    değişmez zaten merak etme kadro daha yeni yeni oturmaya başlıyor.

olan serkana oldu herhalde yedek kalır.
                    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burdan cıkartmamız gereken 3 puan yazıdıgımız maclarda da sıfır cekebiliriz.
                      ama artık futbolcular daha bir özgüvenle oynayacak
                      bence bu en cok colman da kendini gösterecek

slecuk diye diye ezdik adamı. gercek kahramanı takımın 4 yıldır Colman
                      Ya Selcuk denilen zat "Yaris kazanamayan AT" gibi hep söyledim yazdim. Jaja gibi birisin yaninda kalkmis friki atiyor, Ceyhunun yaninda kalkmis uzaktan kalaye sut atiyor... Ancak 10000 de 1 tutar...

Colman da aslinda cok "zarif" "soft" oynuyor, yani bazen ikili mücadelede topu cok kolay kaypediyor. Ama dün hepisi iyi idi Alanzinho bile iyi idi.
                      Bu galibiyet bizi ne kadar sevindirdiyse si febelileri ve yalakalarini okadar üzmüs, dolaysiyla aslinda bizim sevincimiz iki kat adaha büyük! :-)

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zavallı Selçuk..
                        Vahhh, vaaahhh.
                        öyle deme bacım, o da bir nevi "avrupa" da oyunuyor
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Dün akşam en çok sevindiğim konulardan bir tanesi de Sapara'nın bu kadro da sırıtmayacağını görmem idi.

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            değişmez zaten merak etme kadro daha yeni yeni oturmaya başlıyor.

olan serkana oldu herhalde yedek kalır.
                            Serkan bir zahmet yedek kalsın..

maçı kaybetseydik şu an Serkan konuşuyordu..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renkdaşlar arap spiker videosu yokmu izleyelim gülelim
                              Varmı arap spikerin videosunu ekleyecek uşaklar.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"AntiHürriyet" kampanyasi baslatmamiz lazim, bu gazete Trabzon'da satmamali. Hicbir Trabzonsporlu almamali...

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bu nedir ya zuahaahah izleyin mutlaka

ççççççççç

Adamlar yikildi resmen...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X