Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni kurulmuş bir kadro bile olsa akılları inter maçında bile olsa 10 kişilik manisayı yenmemiz lazımdı bu maçlarda kaybedilen puanlar nelere sebep oluyor geçen sene gördük geçen sene 5 derbiyi de kazanmamıza rağmen cetvelde şampiyon olamadık niye antalyayla 2 maçta berabere kaldık manisaya yenildik ankaragücüyle berabere kaldık da ondan
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• her ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı, rakibin 10 kişi kalması iyi olmadı rehavete kapıldık nasılsa kazanırız dedik ama rakibin direnci arttı ve gol atacakları belliydi öylede oldu...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• cüneyt çakırla geçen sezon 5 te 5 yapmıştık ama bu sezona iyi başlamadık bundan sonra en az 4 maçımıza daha verileceği düşünülürse birde play-off maçlarını yöneteceğini düşünürsek cüneyt çakır bu sezson başımızı yiyebilir. makakulanın dirseğine kırmızı kart göstermeliydi. daha 3. dakika diye pas geçti sanırım. sonra burakın vuruşunda manisalı futbolcu resmen kaleci gibi topu eliyle karşıladı onu da gördüğü halde çalmadı.
        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Arkadaşlar geçen sezon 2 yenilgi aldık sadece. Takım oturmuş bir kadroya sahipti bu sene taşlar yerinden oynadı biraz ve bu taşlarında yerine oturması zaman alacaktır. Bu takıma sahip çıkıp zaman veremliyiz biraz hemen eleştiri eleştiri olmuyor biraz...
          Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• Şu 35 yaşındaki Murat Erdoğan futbolu bıraktığını açıklamıştı sonra vazgeçirdiler adamıi futbolu bıraktığını duyduğumda sevindim adam bizim maçlarda asist manyağı oluyor dahada kadroya giremiyor ondan sonra , kısmeti gene tuttu adamın .
            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu 35 yaşındaki Murat Erdoğan futbolu bıraktığını açıklamıştı sonra vazgeçirdiler adamıi futbolu bıraktığını duyduğumda sevindim adam bizim maçlarda asist manyağı oluyor dahada kadroya giremiyor ondan sonra , kısmeti gene tuttu adamın .

Aynısını maçı izlerken benim teyzeoğluna söyledim nedense herseferinde aynısı oluyor adam korkulu ruyamız resmen dejavu
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• kimse kusura bakmasın, yazıklar olsun böyle profesyonellere, son 15 dakika manisayı tuttum çünkü hakettiler
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Aklıma geldikçe, sinir olduğum maçlardan biri olarak yerini alacak.

Yorum

• .....şenol hoca artık ölü toprağını üzerinden atıp takımı ateşlemeli....

....ne yapalım yani hocam beceriksiz yöneticilere kızıp ...geçen yıl ki takım dağıldı diye üzülüp bizi satan oyunculara ağlatıp dövünelimmi..

...artık lig başladı ş.l başladı ...artık herşeyi bir yana bırakıp ..takımı ateşleyip uçmamız lazım.....

..bi uyuşukluk bi şuursuzluk var anlayamadım ....
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X