ya allah askina birakin gideni bizim takimimiz mevcut durumdadir o gitmis o gelmisde ya birakin biz gideni niye konusuyoruz artik simdiki kadroyla neler yapabiliriz bunu tartisalim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatta giremez.Kayserinin Kadrosu iyi,8jk iyi,Gs iyi,Bursa iyi,Antep iyi,Eskisehir iyi.
Abartma Samet.Bu kadro o saydigin takimlardan kalinlastirdiklarimi icerde disarda her iki mactada yer, en kötü ihtimal berabere kalir.İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. takım
-----------------------------Onur-------------------
Barış Ataş-------------M.Yumlu--------------Glowacki-----------Piotr
--------------sapara-----------aykut------------Barış özbek------
Halil----------------------------Vittek--------------------AlanzinhoEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 02:25.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
"bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3."İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saydığın takımlardan bizim eksik olan tarafımızı,mevkimizi yada herhangi birşey fark etmez.tek birşey şöyle yeter bana
Kayserinin Kadrosuna bak.8jk nin 40 tane Stoperi var biz Yumluyu oynatiyoruz.
Gs nin Takimi süper.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
neyi tartisiyoruz arkadasim.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahmetli Kemal Sunal'ın oğlundan daha çok oğluna benzeyen stoperimiz var gurur duymalıyız..
Egemen'i harcayanlar düşünsünler şimdi..
Yorum
-
Bjk fark atar.Kayseride bu Takimi yener.Yumlu,Özbek,Alanzinho ile olmaz bu Is.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle,
Bu kadro o saydigin takimlardan kalinlastirdiklarimi iki mactada yer, en kötü ihtimal beraberlikler alir.
Size göre en iyi Kadro bizde,biraz gercekci olun Beyler.ilk 11imiz iyi olabilir ama abartmayin Takimi ikiye bölsek ilk 4e girer yok daha neler.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Egemen ile Sivok çok kötü bir ikili olmuşlar.
Ve Egemen Sivok'Un arkasını bizdeki kadar rahat toplayamayacak.
Yani; Egemen Trabzonspor'un mevcut takımında çok iyi bir stoperdi.
Bjk' ta bizdeki performansının yarısını gösteremeyecek.
Gitiiğinden beri söylüyorum.
egemen'in yerine sol ayaklı, topu oyuna sokabilen bir stoper alınsaydı Egemen'İ aramazdık.
Yanında kim oynarsa oynasın.
Yorum
-
Sence?....İlk olarak Filak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyi tartisiyoruz arkadasim.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Hic sanmiyorum.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-----------Tolga---------------
Tayfun--Mustafa-Glo--Piotr
Halil----Sapara-Aykut--Alan
----------Vittek-Pawel-------
Not; Baris Özbek...
Kusura bakma ama 2. takim kadrosu bile ilk 4 e girer girmese bile 5. kesin olur....Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
banane Egemenden gitsin ya gitmis adamin arkasindan ah vahmi diyim o kalsin yerinde.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence?....
Yorum
-
Baktım kayserinin kadrosuna,ben birşey göremedim.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3."
Kayserinin Kadrosuna bak.8jk nin 40 tane Stoperi var biz Yumluyu oynatiyoruz.
Gs nin Takimi süper.
Geçen sezonun aynısı,sadece 3-4 genç oyuncu aldılar başkada birşey yok.
bjk nin 40 stoperi var,bugün savunması Taksim meydanındaki helaya döndü,girenin çıkanın sayısı belli değil. Takım olamadıktan sonra istersen 400 tane savunmacın olsun sadece 4 tanesini oynatabiliyorsun.Ayrıca bjk deki savunma oyuncularının hangisini övüyorsun? İsmail'i mi? Toraman'ı mı? Sivok'u mu hangisi? bu saydıklarımın hepsi iyi oyuncular kötü değil.Ama hiçbiri üst düzey oyuncu değil. Türkiye liglerinde 4 büyük takımda oynayabilecek kapasitede oyuncular. Bana Lugano ve geçmişdeki bjk nın savunmacısı Ronaldo dersin ona birşey demem bak.onlar gerçekten üst düzey oyuncular.
Gelelim gs ye; iyi transferler yaptılar doğru diyorsunuz ama futbol sadece hücumdan oluşan bir oyun değil bunu sizde biliyorsunuz gs ile yarın maç yapalım onların savunmasını hallaç pamuğuna çevirmezsek hiçbirşey bilmiyorum demektir.
1 beraberlikle takımı yerin dibine sokmayın.
şuan bizde olan kadrodan daha iyisi Türkiye liginde yok...bu takım fazla değil 5 hafta sonra harikalar yaratacak.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İyi hoş diyorsun da..İlk olarak Filak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanane Egemenden gitsin ya gitmis adamin arkasindan ah vahmi diyim o kalsin yerinde.
Bunu bilenler bu takıma stoper almadılar derdim o..Bari al(a)mayacaktınız,Egemen'i niye tutmadınız..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Herkese hayırlı geceler. Maçı iş sebebiyle izleyebilme fırsatım olmadı ama özetini biraz önce izledim. Özetten gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Volkan Şen müthiş kötü oynamış. Bu adam alındığında söylemiştim böyle olduğunu ama yüzde 80 bana karşı çıkmıştı. Volkanın Bursaspor forması altında en son oynadığı anderlecht maçını izleyin Volkan Şen'in Bursaspordan neden gönderildiğini anlarsınız inşallah inter karşısında forma giymez.
Yorum
-
o konuda haklisin evet almadilar ama bu egemeni geri istiyoruz anlaminada gelmez, bu sezon defansda biraz SIKINTIlar cekecez gibi görünüyor ama Senol hoca bunun üstesinden gelir.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi hoş diyorsun da..
Bunu bilenler bu takıma stoper almadılar derdim o..Bari al(a)mayacaktınız,Egemen'i niye tutmadınız..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum