Hocam bana sormadın ama ben de cevap vermek istedim nedense
Kesinlikle bu sezon ki kadro,Egemen'i de istemezdim.
Şuan ki kadro ilerleyen zamanlarda sadece yerli oyuncuların sakat yada cezalı duruma düşmeleri durumunda sıkıntı yaşar. bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3.
Wooovv
Bu Siyah yeri Abarttın bence Birader
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Kimse gecmisle yasayamaz bu takim kurulmasi gerekiyordu en iyi kadroyu olusturmaya calistilar kisitli zaman icinde. He mac icin derseniz zaten play-off sacmaligi var bu sene her takimdan cok fazla puan kayibi gorecegiz.
Mesele gerci buda degil istedigin kadar oyna nasil olsa hirsizin biri gelir alir elinde kupayi ve tum emeklerini. Kimse kendini kandirip burada kelle avciligi yapmasin buraya Barcelona dan oyuncular getir parasi olan sampiyon olur ulkemizin futbolu su anda bu halde. O yuzden bizim CL liginden baska maci dusunmememiz lazim kiyasliyacaksak oraya gore kiyasliyalim kendimizi
ilk defa yabancı transferinde tam isabet yaptık.
Zokora ve Adrian cuk diye oturmuş.
Henrique de oturacak.
Celutska iyi topçu.
Sapara ve Vittek de iş yapar bu takımda.
tek soru işareti Cech.
o da transfer yapmka için alınmış gibi geldi bana.
Ama bu kadar transferde 1 tanesi de tutmasa olabilir hani.
Sıkıntı yerlilerimizin ne vereceğinde.
bence hiçbiri geçen yılki perfomanslarının yanına bile yaklaşamayacak.
yok hocam abartmadım.
Rakiplerimiz çok daha güçlü ve iyi kadroya sahip olsalardı abarttım diyebilirdim ama öyle birşey yok.
feneri bu sezon saymıyorum zaten rakip olarak beşiktaşın geçen seneden farkı olmayacak buda kesin. geriye gs kalıyor.fatih terim o savunmayla anca 20 hafta dayanır.bunuda yazıyorum.
Şampiyon olmamız için yine en ideal yılların birindeyiz.Umarım geçmiş yıllardaki hatalar tekrarlanmaz.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Sadri Sener gibi konusmayin Beyler bu Kadroyu ikiye bölsen digeri ilk 5e hayatta giremez kendimiz kandirmayalim.
Sezer,Tosun,Tayfun gibi Oyuncularla olmaz bu Is.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Sadri Sener gibi konusmayin Beyler bu Kadroyu ikiye bölsen digeri ilk 5e hayatta giremez kendimiz kandirmayalim.
Sezer,Tosun,Tayfun gibi Oyuncularla olmaz bu Is.
Benim ilk 22 kisilik kadrom ilk 4 e herzaman her yerde girer
1. takım
-------------------Tolga-------------
Serkan---------Giray---------------Celutska-------------Cech
-----------Zokora--------Colman----------Adrian----
Burak-------------------henrique----------------Volkan
2. takım
-----------------------------Onur-------------------
Barış Ataş-------------M.Yumlu--------------Glowacki-----------Piotr
--------------sapara-----------aykut------------Barış özbek------
Halil----------------------------Vittek--------------------Alanzinho
bu saydığın takımlardan bizim eksik olan tarafımızı,mevkimizi yada herhangi birşey fark etmez.tek birşey şöyle yeter bana
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Hakeme deginmek istemedim, onlara suc atiyormus gibi olmasin diye, ama Cüneyt Cakir felaket mac yönetti..
Manisa o sertliklen nasil 10 kisi tamamladi, büyük soru isareti.. Ila birinin ayagimi kirilmali kartin cikmasi icin??
Colman sari kartliyken düdükden sonra topa vurdu = sari kart...
Birde o top dükden sonra bosluguna gelmesine ragmen vermedi 2. Sariyi..
Gelelim bizim tarafa....
Herkez transferleri elestiriyor...
Bugünki maci eskilerin elleri ilen ikram ettigine bir ben mi inaniyorum??
Yeni transferlerin hangisi kötü oynadi? Tek Volkan o da atmasi gereken bir pozisyonda topu kaleye zor gönderdi..
Peki eskiler ne etti?!?
Giray disinda az da olsa Burak oynadi...
Mustafa, Colman, Serkan.. Sonradan oyuna giren Alanzinho oyunu verdi Manisaya...
Hadi Mustafa zaten yeteneksiz...
Serkan.. Insanin bir ortasida ceza sahasina gider be kardesim... 6 aydir istikrarlan kötü oynuyor...
Colman... Ben böyle laubali oyuncu görmedim.. Hücuma kalkiyor 5 kere defans arkasina top atti 5 ide direk kaleciye.. Sahada hic yoktu.. Yakinda formayi Aykut'a yada Sapara'ya kaptirir..
Alanzinho.. Sag ayagini kullansan 2-0 yapabilirdin!!! Tek bacakli bencil bir oyuncu?! 5 kisi calimlamadan atilan gol, gol degildir resmen ona göre...
Bence kötü oynayan 4.5 oyuncu vardi 4 de eskilerden!!
Bu takim her maci kazanabilir.. Uyuma felan gerek yok.. Bugün bile neleri kacirdik...
Adam gibi oynasinlar, uyum sürecide tamamlaninca tas gibi takim olurlar..
Yorum