Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu akşam oynan oyun geçen yıl 6-1 sivas maçının akabinde oynadığımız ve 3-1 yenildiğimiz manisa maçını hatırlattı bana.
    O maçtada böyle lakayit ve sorumsuzca bir oyun vardı.Mücadeleden yoksun,yürüyerek oynuyorduk.Bugünde öyle oldu.Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biz bunları her türlü yeneriz havasına girmiş takım.
    ben sonuca üzülmedim,sadece Trabzonspor forması giyen oyuncuların saha içerisinde böyle olmamaları gerektiğini düşündüğüm için üzüldüm...
    bu maçtan Şenol hoca oyunculara gereken dersi verecektir muhakkak ondan şüphem yok.

Oyunculara gelirsek, bu akşam konuşulması gereken tek kişi bana göre Zokora. Gerçekten takımın beyni bu adam.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• aslında konuşulması gereken tek oyuncu Zokora derken Adrian'a da haksızlık ettiğimi düşündüm biran. attığı golde yaptıkları gerçekten çok iyiydi. İlerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah. Jaja nın yerini doldurur mu?Açıkcası sanmıyorum.İnşallah yanılırım.
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• sımdı bırılerı cıkar umut bulut a sovenler nerde der
        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İkinci yarı özellikle orta saha çok kopuk oynadı sanki 10 kişi biz kalmışız gibi !
          Birde öyle huyumuz var ki geçen seneden beri 1-0 dan sonra 2.golü çok zor buluyoruz hatta bulamıyoruz uyuz oluyorum buna !
          Bu arada orta saha o kadar kopukken hoca neden alanzinhoyu alır oyuna aykutu almaz anlamış değilim !
          Yediğimiz golden 5 dk önce yanımda ki arkadaşıma demiştim bu pozisyonları inşallah son anlarda aramayız diye dediğim oldu ! Atamayana attılar !
          Neyse ilk haftalar olur böyle şeyler diyoruz geçiyoruz ama bu beraberlik bize ders olur inşallah
          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maç oynanırken birden oynamayanlar aklıma geldi

Say say bitmedi hepside kaliteli oyunculardı

Giren ve çıkanlara bakın

Size de oldu mu?
            Abi Sen başkan olsan ve Sana bir teklif Sunsalar?

Geçen seneki 23 Kişilik kadro mu ?

Bu Seneki 31 Kişilik kadro mu ?

Seçimin Ne olurdu ?ne yapardın ?
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Takım zamanla savunma yapmayı öğrenecek ve işte o zaman tam olacağız.

Manisa'nın kalemize gönderdiği 14 şut var.

Uzun zamandır kalemize bu kadar şut atıldığını hatırlamıyorum.

Ortasaha biraz daha sertleşmeli...

Yorum

• bordomavinet su rıdvan dılmene odul vermıstı dımı ne garıp
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yediğimiz gol Egemen'i hatırlattı bana...Olsaydı o golü yemezdik eminim..
                  bugun bjk macını izlemedn sanırım...3tane öle pas geldi karşıkarşıya kaldılarda atamadılar...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu seneki kadro sadece Egemen olsun isterdim geçen seneden.
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akılların ınter macında oldugu bellı 1*0 one gecıp rakıpte 10 kısı kalınca rehavet olustu bunu ataga cıkarken rahat sekılde gordum bıde bence ayzek ın pozısyonu sarı karttı
                      Bu maçı kim umursadı ? Bizim taraftar ne zaman havaya girse 5 6 atarız dediklerinde puan kaybediyoruz.İnter macı ve İbb macı ciddi olucaklardır

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Geçen yılki kadronun üstüne Zokora,Henrique,Adrian ve Celutska.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu seneki kadro sadece Egemen olsun isterdim geçen seneden.
                          Onu kim İstemiyor ki

Eksikliği Tavan Yapmış Durumda

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam bana sormadın ama ben de cevap vermek istedim nedense

Kesinlikle bu sezon ki kadro,Egemen'i de istemezdim.

Şuan ki kadro ilerleyen zamanlarda sadece yerli oyuncuların sakat yada cezalı duruma düşmeleri durumunda sıkıntı yaşar.
                            bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen yılki kadronun üstüne Zokora,Henrique,Adrian ve Celutska.
                              Müthiş.. olurdu...

Yorum

• Zokora topları fena kullanmadı lakin işin mücadele yönünde tekrar ediyorum kaçak güreşti. İzlediğim maçlarda iyi sinyaller vermedi benim için. Umarım dönemsel bir problemdir. Hep böyle olacaksa ben memnun değilim...
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X