bence halil ilk 11 de başlamamalıydı burak forvet olcaktı halil yerine alanzinho oynayacaktı ve 2. devre gidişata göre değişiklik gelebilrdi mustafa yumlu bence iyi bir oyuncu fakat kendini geliştirmeli aynı şekılde cech volkan da öyle takımda şuan hazır olan Burak , Adrian , Giray , ve Tolga bu oyuncular iyi şeyler yapar ama benım korkum şampiyonlar liginde çünkü burak yok adrian cezalı ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yani evet ben de gördüm maçtan sonra tekrarında kesinlikle kırmızı kart. Bu pozisyon için hakeme kızamıyorum çünkü görmedi. Ha tabiki hakemin işi böyle şeyleri de görmek ama bunu görmemesi normal.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞansal ve Denizli Makukula'nın hareketine tartışmasız kırmızı dedi.
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca kime kızdı biri açıklayabilir mi futbolculardan.Laubaili diye bahsettiği
henrique'ye çok kızdı... hele maç esnasından biraz koş diye falan çok isyan etti...biz henrique çok yetenekli ve kaliteli birisi diye düşünürken, rize ve manisa maçlarındaki gevşekliği ve laubaliliği inşallah devam etmez.
Yorum
-
Cüneyt ....i pozisyonu gördü ama niye vermedi? Aziz´in usagi..anasi, babasi belli ise...öpesim geliyor!İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞansal ve Denizli Makukula'nın hareketine tartışmasız kırmızı dedi.
Ulan Allah size, yani Türkiye´de yasayanlara sabir versin...ben bu yasimda orada olsam...yaaaa“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Ligin ilk maçında bu futbola kötü diyenleri anlamak güç. Bence takım çok iyi oynadı. Uyum sürecini atlatmaya çalışıyorlar. Bireysel yeteneklerimiz çok iyi. Adrian ve Henrique ile bunu gördük. Maça 4 yabancı ile başladık
Güzel gol pozisyonlarına girdik ancak şans faktörü devrede idi. Bu maç ligin 10. haftasında falan olsaydı 5 lerdik. Biraz sabır arkadaşlar. Sahadaki takım iyi oynadı. Maça Halil değilde Henrique ile başlasaydık çok daha farklı olabilirdi.
Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
O söylediklerin geçen yıldı. Bu yıl henüz öyle üst düzey katkı yapan pozisyon hazırlayan orta açan sürekli bindiren bir serkan göremedik. Bırakalım sürekli bindirmeyi bir kere çıktığını gördüm maç boyunca. Serkan formsuz hem de çok formsuz. Ondan önce beklenen kendi görevini yapması sonra ekstralara girebilir. Görevi sağ bek rakibin gelecek akınlarını durdurmaya çalışmak. Bunu yapabildi mi? Bana göre çok başarısızdı bu konuda kaldı ki kendi görevini bile yapamayan bir oyuncu sahada başka işler yapmaya çalışması da saçma olur. Önce kendi işini yapsın. Hee bizserkanı eleştiriyoruz ama serkan belki ilerleyen maçlarda form tutar iyi duruma gelir bilemem ama şu an için bildiğim şey bu sezonu açtığımızdan beri oynadığımız tüm maçlarda çok kötü oynadı.İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayserılı abramattan 2 çalım yedı dıye 5 senedır üst düzey katkı yapan serkan kötümü oluyor.hayır hayır aynı serkanı ızlıyoruz,geçen sene burak yılmaza onlarca kez pozısyon hazırlayan serkan,sakatlansa bıle ertesı hafta sahaya gırenden,süreklı şenol hocadan övgü alan,takım arkadaşlarına örnek olan kendıne ıyı bakıp sakatlansa bıle hemen ıyıleşen,saygı gösteren saygı gören serkan balcı bu takımda son beş senede en çok övgüyü hakeden 5 futbolcudan bırıdır.
Yorum
-
Teşekkürler bilgi için .İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenrique'ye çok kızdı... hele maç esnasından biraz koş diye falan çok isyan etti...biz henrique çok yetenekli ve kaliteli birisi diye düşünürken, rize ve manisa maçlarındaki gevşekliği ve laubaliliği inşallah devam etmez.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bu konuda anlaşamıyacağız fatih benim aklıma da beşiktaş maçındaki serkan geliyor ikinci sarıdan kırmızı beş dakikada.bazı futbolcular vardır sürekli çabaladıkları koştukları görülür hırslıdrlar aslında bu durumları yeteneksizliklerinden kaynaklanır çoğunlukla.ben de top oynarken hırslıyımdır koşarım maç boyu ama bunun tek nedeni çok da yetenekli olmamamdır kendimden biliyorum.serkanın bize katkısı olduğunu düşünmüyorum varlığıyla da iyi bir sağbek almamızı engelliyor.bence zararı daha büyük.yedek olacaksa belki ama o kadar fazlası değil.serkan tam ziya doğanlık futbolcuEn son Murat Varol tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 01:13.Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
Yanlış kadro ile maça başlamak, gol atmamıza rağmen yanlış oyuncu değişiklikleri ve anlaşılmaz bir oyun anlayışına geçmemiz 3 puan'dan etti. 1-0 önde olmana rağmen ve rakibin 10 kişi kalmışken, bu maçtan 3 puan çıkartamıyorsan oyunculara kızmanın bir anlamı yok. Hoca'nın oyuncu değişikliklerinden sonra saha içinde oyuncuların yerleriyle oynaması enteresan hamlelerdi. Bu anlamsız oyun anlayışını ne zaman denese, puan kaybediyoruz. Sağdakini orta sahaya, soldakini sağa, sonradan gireni sola alayım derken kuş elden uçtu gitti. Umarım ligin ilk 6 haftasındaki fikstür avantajımızı böyle tuhaf denemelerle harcamayız.
Yorum
-
daha 4 maç oynandı dur bı bakalım.bı kaç maç kötü oynadımı sahıp çıkmasını beceremıyoruz.burak yılmaz rezıl ötesı top oynuyor ne güzel ışte hemen sahıplenıyoruz.senol hocaya güvenıyorsak yaptıklarına sahıp çıkmalıyız.en büyük değerımız senol hoca.ünal hocayıda yetıştırdı.yarınlarımız emın ellerde.onlar serkan balcıya burak yılmaza veya bızım beğenmediğımız herhangı oyuncuya güvenıp görev verıyorsa bızede destek düşer.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aynen öyle.Manisa bize ters gelen bir takımdı .Biraz şans biraz yanlış değişiklik derken 90 da yenilen gol.İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha 4 maç oynandı dur bı bakalım.bı kaç maç kötü oynadımı sahıp çıkmasını beceremıyoruz.burak yılmaz rezıl ötesı top oynuyor ne güzel ışte hemen sahıplenıyoruz.senol hocaya güvenıyorsak yaptıklarına sahıp çıkmalıyız.en büyük değerımız senol hoca.ünal hocayıda yetıştırdı.yarınlarımız emın ellerde.onlar serkan balcıya burak yılmaza veya bızım beğenmediğımız herhangı oyuncuya güvenıp görev verıyorsa bızede destek düşer.
Biz maçı baştan kaybettik.Ne zaman 5 10 atarız diyenler cıkıyor .O zaman puan kaybediyoruz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ortada düzeltilmesi gereken sıkıntılar var ama asla bir cinayete sebep olacak düzeyde değiller...
Makul olalım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yine bize oyun yapmış tff fikstürde, galatasarayı takip ediyoruz en kızdığım şey, gsye yenilip gelen takım bize direnecek, şuna yönetim bişe diyemedimi fikstür çekiminde."Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
-
Bu takima sagbek, stoper ve orta sahada agrasif bir isim sart..
Yeni bir takim olmanin sikintilarida cekiliyor ama Mustafa Yumlunun defansta oldugu bir takim heran gol yeme tehlikesiyle karsi karsiya kalabilir..
Daha oncede soylemisim celutskayi sadece defansif oynatirsaniz randimani yuksek olur fakat iki yonlu oyna derseniz SOS verir..
Colman yeteri kadar insiyatif almadi..
Zokorayi sadece yedigimiz golden sonra gordum ikinci yarida..
1-2 yil bu kadroda sureklilik saglayip eksik mevkiilere kaliteli adamlar alirsak iyi bir takim ortaya cikabilir.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum