Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En kötü macimiz böyle olsun anasini sataym!

----
    Takımımızın Manisaspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
    Gol: Trabzonspor: 1 – Manisaspor: 1
    Toplam Şut: Trabzonspor: 15 - Manisaspor: 14
    İsabetli Şut: Trabzonspor: 8 - Manisaspor: 4
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 4 - Manisaspor: 6
    Faul: Trabzonspor: 19 - Manisaspor: 27
    Korner: Trabzonspor: 4 - Manisaspor: 5
    Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Manisaspor: 2
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 53 - Manisaspor:% 47
    ----

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4-3-3 oynayan bir takimda,

ya ileride kenarda oynayan oyuncular defansina yardimci olmak zorunda, ya da bu sistemin dogrusu beklerin, yani defansin hücum hattiyla arasindaki mesafenin Max. 50 metre olmali.

Aldigimiz bekler: Celustka-Cech buna müsait oyuncular ama ya stoperler?
      4-3-3 mü oynuyoruz ki?

Ben 4-2-4 veya 4-2-3-1 gibi bişey oynadığımızı sanıyorum. Eğer 4-3-3 oynuyorsak da ben anlayamadım bana göre bu takımın böyle bir sistemi yok. Kısacası ne oynadığımız hakkında bile çelişmemiz bu takımın zaten sistemsiz oynadığını gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tolga o golü kurtaramaz mıydı?çok öldürücü bir vuruş değildi
        tolganin zaten güven vermedigi nokta da o. Gol yenilebilir gol ama sen okadar zor pozisyonlari cikaripda bunu yersen biraz komik oluyor.
        Bu sene müthis pozisyonlarda müthis kurtarislar yapti, ama kolay pozisyonlarda malesef ayni basariyi gösteremiyor.

Yorum

• Abicim bu 1-0 skoruna asla güvenmiyceksin...maçı izlerken yanımdakine hep bunu dedim dedim durdum...rakibe yumruğu vurduk,rakip sendeledi,hadi devamını getir işte....geçen sene çok maçta bu 1-0 ın üzerine yaslandık,çoğu takım cezayı kesemedi....bu hep böyle olmaz...bu maçlarda golu atınca o golu unutacaksın,atmamışsın gibi 2 için yükleneceksin...1-0 dan sonra teknik heyetten mi geldi nedir,futbolcular sürekli birbirine oyunu rölantiye alın diye işaret veriyordu....hayır,yanlış,bu tam da rakibin istediği bişey,bilakis oyunu daha da hızlandıracaksın...kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip oyunu hızlandırmadan rakiple arasındaki kalite farkını gösteremez...neyse daha iyi olacak inş...
          .....

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En kötü macimiz böyle olsun anasini sataym!

----

----

manisa 11 kisi olsaydi istatisigi düsünemiyorum bile.
            11 e 10 kisi ve topla oynama oranimiz 53%

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tolganin zaten güven vermedigi nokta da o. Gol yenilebilir gol ama sen okadar zor pozisyonlari cikaripda bunu yersen biraz komik oluyor.
              Bu sene müthis pozisyonlarda müthis kurtarislar yapti, ama kolay pozisyonlarda malesef ayni basariyi gösteremiyor.
              etmeyin ya,o vuruş göründüğü gibi kolay değil...o golu her kaleci yerdi
              .....

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En kötü macimiz böyle olsun anasini sataym!

----

----

Usta bu manisa takımı inan bana çok kötü takım ya. İlk 8 kesinlikle değil bu takım düşmemeye oynar bu sene. Ama öyle bir oynadık ki daha doğrusu oynayamadık ki adamları resmen kahraman yaptık biz kendimiz. İstatistik de olsun arkadaş 10 kişi takımdan ne gibi bir istatistik bekliyosunki bizim karşımızda?

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  manisa 11 kisi olsaydi istatisigi düsünemiyorum bile.
                  11 e 10 kisi ve topla oynama oranimiz 53%
                  Manisa 11 kişi oynasaydı biz maçı rahat alırdık.

Yorum

• Olabilecek şeyler ilk haftadan yeni bir kadrodan olan bu kadar şeyden sonra.
                    Takımımıza Desteğe Devam.
                    GÜMÜŞHANE

Yorum

• Son 20 dakika top yapamadı takım bunu becerebilsek hem gol yemezdik hem de ikiyi bulurduk oyunu domine edemeyişimizin en büyük nedeni Adrian ve Burak'ın oyundan düşmesiydi yerlerine de bu işi yapabilecek oyuncular girmedi Sapara işte tam bu anda işimize yarayacaktı ama hazır değil şuan kendisi.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Şansal ve Denizli Makukula'nın hareketine tartışmasız kırmızı dedi.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü biz yeriz o zaman çok rahatlıyorum kesin bu maç bizim diyorum
                          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Şenol hoca kime kızdı biri açıklayabilir mi futbolculardan.Laubaili diye bahsettiği

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• kayserılı abramattan 2 çalım yedı dıye 5 senedır üst düzey katkı yapan serkan kötümü oluyor.hayır hayır aynı serkanı ızlıyoruz,geçen sene burak yılmaza onlarca kez pozısyon hazırlayan serkan,sakatlansa bıle ertesı hafta sahaya gırenden,süreklı şenol hocadan övgü alan,takım arkadaşlarına örnek olan kendıne ıyı bakıp sakatlansa bıle hemen ıyıleşen,saygı gösteren saygı gören serkan balcı bu takımda son beş senede en çok övgüyü hakeden 5 futbolcudan bırıdır.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bende hiç bir zaman bu maçta rahat değildim biliyordum son dakkada başımıza birşey gelicek çünkü çok belliydi ilk defa takımı bu kadar lakayit gördüm . defans yok orta saha yok. bütün futbolcular ayrı telden çalıyor...sahada 11 tane birbirinden haberdar olmayan futbolcu var inş en yakın zamanda takım olmayı öğrenebiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X