Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adrianin oyun stili bana biraz arien robben i hatirlatiyor. Gol den önceki hareketleri felan, bir de sag cizgiden iceriye girerken vursaydi tam olacakti
    Ama fizik olarak biraz güclenmesi lazim sanki. Ikili mücadelelerde gücsüz kaliyor. Bu seneki en iyi transferimiz. Gökhan ünala 6 milyon verdigimiz bir yerde adriana 5 milyon helal olsun

Yorum

• serkan balcı ilk 11 de olduğu sürece bu takımın sıradan Anadolu takımından farkı olmayacaktır...
      Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Alman ZDF kanalinin analizlerine bayiliyorum.

Sistem dedigin sey, en vasat oyuncularla bile yildizlara karsi cok rahat mücadele edebilecegin bir silahtir!

Bugün Manisa´nin bize bu silahla saldirdigini görünce, basari denilen seyin sadece bu teoriyi sahaya yansitmaktan gectigini yine görmüs olduk
        haklisin, bende suanda seyrediyorum. Almanyada dogup büyüdüm, alman futbolu hic dikkatimi cekmedi simdiye kadar. Sampiyonun kim oldugunu bile sonradan ögrendim. Ama bu sIke olaylari yüzünden daha cok ilgilenmeye basladim. Hem futbol oalrak hemde futbol programi olarak müthisler.
        Keske bizdede futbol böyle oynansa

Yorum

• Futbolu bırakıp sonra geri dönen bir oyuncu (neden bıraktığını bilmiyorum) yapıyor asisti, hem de hiç bir baskı ve zorlama olmadan, tamamen kendi iradesiyle...

Yorum

• bu maç için söylenecek çok fazla şey yok çünkü daha çok erken

ama şunu söylemek lazım çok kötü bir maç oynadık dirençli bir takıma karşı , fakat dikkat ettim maç 1-1 olduktan sonra oynamamız gereken gibi oynadık ...
            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• takım gayet iyi sinyaller verdi. halil, volkan, zokora, cech ve alanzinho pek tat vermedi. özellikle volkan ve alanzinho çok kötülerdi. volkan zaten kötü de alanzinhonun bu kadar kötü oynamya hakkı yoktu. colman da savunmada ciddiyetsiz olunca 10 kişilik takımdan golü yedik. maalesef klasik huyumuz devam ediyor, 1 farklı öne geçince sanki 5 farklı öndeymiş gibi ciddiyetsizleşme. umarım ş.ligini etkilemez.

adiran, henrique çok kaliteli oyuncular. burak da çok iyi oynuyor. serkan da fena değildi. yumlu-girayı beğendim. celutska iyi. bu tkaım daha iyi olacaktır.
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ciddiyet konusunda herkes hemfikir bu maç için.

Demekki Şenol hoca geçen sezon Umut'ta boşuna ısrar etmemiş.
                Umut'un murat erdoğanı takip ettiğini düşünüyorum golde..eder miydi ederdi..bozar mıydı bozardı o pozisyonu..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Yeni girebildim.Şenol Güneş'in röportajını izledim de .Hangi futbolcuya kızdı.Sorumsuz gibilerinden birşeyler söyledi .Bilen var mı ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yeni alınan solbek geleli daha 2 gün olmadı.bence henriqe de fena değildi.hocam sen en başta serkana topun açısına göre nereye koşacağını öğret,mustafayada lamlum vurmamayı öğret girayada görevinin stoper olduğunu önlibero olmadığını öğret colmana ayağına top gelince çabuk düşünüp zamanında şut veya pas atmasını öğret.sonradan oyuna girenlere diyecek lafın yok alanzinho hariç eğer dersende senin kariyerinden şüphe duyarım.......diyor adamın birisi haber61 te yorumunda...kısmen de haklı yani...
                    .....

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haymatlos61 yanlış anlama ama sen serkanı ıyı ızlememışın.bu çocuk sağ bek oynuyor.süreklı ılerı çıkışları oluyor.sağ açık sağ bek gıdıp gelen oyuncu barçada bıle bundan daha faydalı olamaz.şenol hocada gayet memnunsa nıye sıkıntı yapalımkı durduk yere.elın futbolcusu cazıp gelır kendı oyuncumuz mundar sayılır nedense.gökhan gönül 8 maçta şıke yapmış ancak bızım kadar 82 puan toplayan takımın sağ bekı.serkanda görünen işte!
                      bu şahsi bir mesele değil yanlış anlamam.takımımızı eleştirmeliyiz birbirimiz de.sen serkanın adam geçtiğini defansın arkasına top attığını yaptığı ortaları defansın çıkarmakta zorlandığını gördüysen bizim tvde başka serkan oynuyor demektir.ben bu akşamdan dolayı yüklenmedim ona.kayseri maçını ve ambarathı hatırla.bu adamı ziconun neden gönderdiğini hatırla ikinci ligden gelme futbolcuyu koydular yerine oftaştan alıp.ha böyle de idare ediyoruz eksikliklerini görmüyoruz diyorsak.jajanın koşmaması enginin disiplinsizliği alanzinhonun laubaliliği de eleştirilmesin.şenol hocam messiyi istiyorum hadi alın dedi.futbolcu da demez mi hocam ben messi değilim benden de bu kadar ciddi adam istiyorsanız beni değil gattussoyu alsaydınız.ligin başı iki puan gitmiş önemli değil ama hoca yetenekli futbolcuları kaybedip serkan gibileri tutacak bu takımda benim korkum o
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• tolga o golü kurtaramaz mıydı?çok öldürücü bir vuruş değildi
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• alinsa ne olacakki dedik sözledik ama sizi bizi dinleyen varmiki yazik oluyor olan bizlere oluyor dostlar güzel güzel mac seyredemiyoruz yani bu oyunlan bu oyuncularlan hic bir yere varamayiz bu kafa yapisiylan daha baksinlar ankaraya yada türkiyedeki baska takimlarda oyuncu satlikmi diye olacagi buydu baska türlü beklenemezdi bence dostlar sampion olacaksak oyun oynaya oynaya güzel fitbol vede diyeceklerki isde bu trabzonspor karadeniz firtinasi diye ama firtana durgun ne yapacak isde ancak bu kadar bizden diyecekler yazik oluyor sayin transfer komitesi nerde yaptiginiz transferler gördük dahada görecegiz ben bu takima cok cok iyi ismi vede tecrübesi olan oyuncular alinacakdi su grayi halende begenmiyorum nasil oynar bu takimda golde yine payi vardi defan oyuncusu öylemi durur allah askina gitti güzelim 2 puan gümledi ulen bu anadolu takimlari bize karsi panter kesiliyorlar istanbul takimlarina ise farekesiliyorlar sampionlar liginde carsamba günü en azindan 4 tane yeriz böyle oynarlarsa dostlar

Yorum

• 4-3-3 oynayan bir takimda,

ya ileride kenarda oynayan oyuncular defansina yardimci olmak zorunda, ya da bu sistemin dogrusu beklerin, yani defansin hücum hattiyla arasindaki mesafenin Max. 50 metre olmali.

Aldigimiz bekler: Celustka-Cech buna müsait oyuncular ama ya stoperler?
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeni alınan solbek geleli daha 2 gün olmadı.bence henriqe de fena değildi.hocam sen en başta serkana topun açısına göre nereye koşacağını öğret,mustafayada lamlum vurmamayı öğret girayada görevinin stoper olduğunu önlibero olmadığını öğret colmana ayağına top gelince çabuk düşünüp zamanında şut veya pas atmasını öğret.sonradan oyuna girenlere diyecek lafın yok alanzinho hariç eğer dersende senin kariyerinden şüphe duyarım.......diyor adamın birisi haber61 te yorumunda...kısmen de haklı yani...
                              Bana göre kısmen değil tamamen haklı bu yazıyı yazan arkadaş.

Yorum

• ben de egemen ve selçuk diyorum herkes gibi..geçmişe takılı kaldığım için değil, tepeye oynayan bir takımın yıldızını bırakma lüksü olmadığını öğrenmek zorunda olduğumuz için. yıldızına iki kat para ver gerekirse takımında tut, sonra bonservisiyle birlikte milyon dolarlarla adam alıyorsun yıldızının yerini tutmuyor. aynı hatayı fatih ve gökdenizde de yapmıştık (durum biraz daha farklı olsa da) dilerim artık bu son olur.
                                maçtan notlar:

1. defans yol geçen hanı gibi ve alternatif sıkıntısı da var! hazır görüntü veren tek oyuncu celustka! defans konusunda güvendiğim tek kişi şenol hoca! inşallah defansı adam eder! sonuçta bilbao maçındaki müthiş defansı da o oynattı
                                2. adrian çok isabetli bir transfer! inşallah bu performansını artırarak sürdürür
                                3. colman berbat! aykutun performansı çok önemli! iyi çalışırsa kadroda kendine yer açar! inşallah yeni selçuk olur!
                                4. volkan ve halil istekli ama henüz takıma adapte olamamışlar! ama onlar adına ümitvarım!
                                5. zokora iyi bir görev adamı. yaratıcı bir partnerle gayet yerli yerinde bir ikili olacak. aaahh selçuk ahh deseeem ne fayda...
                                6. saparayı hoca colmanın yerine hazırlasa iyi olacak! keşke aykuttan da iyi bir stoper çıksaydı!
                                7. takımda çok oyuncu var ama herkesin üzerinde uzlaştığı aksamayan, uyumlu çalışan bir kadro şu anda çıkmıyor. herkes yerini bilmediğinde de sorun çıkıyor. kim as kim yedek, kim yedeğin yedeği, kim defans kim orta saha karışmış durumda. hoca uyum içinde oynayan ideal bir 11 hazırlasa ve motivasyonu yüksek her an oynamaya hazır yedekler tutsa çok iyi olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X