Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga, Celustka, Zokora, Adrian ve Burak sezona hazır görünüyor. takımın her alanda tepeye oynaması adına Sapara, Vittek, Aykut, Volkan,Halil,Glowacwki ve Cech'in performanslarını çok önemsiyorum. Serkan'ın geçen sezonun ikinci yarısından beri bir derdi var, o her ne ise artık çözülülmesini ve en azından eski Serkan'ı izlemeyi ümit ediyorum. ama açıkçası colman, alan ve pawelden artık pek ümitli değilim. giray ve mustafa da kapasitesi kadar oynuyor. o yüzden defansın performansı konusunda sadece şenol hocanın motive etme becerisine güveniyorum. Henrique ise inşallah yeni bir Alanzinho olmaz

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en iyilerinden biri olabilir ama en istikrarsızlarından olduğu da kesin.
      Futbolcudan her zaman aynı istikrarı alamazsın. Kaldı kı Dun akçam da Colman kötü değildi..Takımda top ayağına geldiğinde , Derinlemesine pas atacak, araya top atarak asist yaptıracak iki oyuncumuz var biri adrian diğeri colman.. Kaldı kı Colman esasında 10 numara oynayan bir oyuncu ıken On liberoya yakın oynayarak hucum özelliklerinden faydalanamıyoruz.Defansa katkılarını ve top kapmalarını görememek bence acımasızlıı olur
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en iyilerinden biri olabilir ama en istikrarsızlarından olduğu da kesin.
        istikrarsız değil taktiğimiz yanlış olduğu için öyle gözüküyor.

Yorum

• İnter ve İbb Maçından sonra Burayı yakıp ykan futbol dahileri profesörleri ile görüşeceğiz.Özür dileyecekler mi?
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• benim kafama yatmayan olay su,

henrique sol forvet oynarken cok etkili arda tarzi ama daha iyi guclu calim atabilen iceri katedip sut atabilen bir oyuncuyken ne oluyorsa senol hoca onu on forvete koyuyor, sonra da bu adam o kalaligin icinde kayboluyor, calim atabilme yetenegi kisitlaniyor,

bunu senol hoca niye yapiyor sizce. Ben cozemedim
            "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kım ne derse desin,, Şu takımda kım giderse üzülürsün deseler birincisi ONUR , COLMAN dır Ikıncısı BURAK tır
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Dün Futbolcularımızı Topsuz Alanda İzleme Fırsatı Bulduysanız Zokora Direktifleriyle Bana lakabının Haklılığını Anımsattı.
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolga, Celustka, Zokora, Adrian ve Burak sezona hazır görünüyor. takımın her alanda tepeye oynaması adına Sapara, Vittek, Aykut, Volkan,Halil,Glowacwki ve Cech'in performanslarını çok önemsiyorum. Serkan'ın geçen sezonun ikinci yarısından beri bir derdi var, o her ne ise artık çözülülmesini ve en azından eski Serkan'ı izlemeyi ümit ediyorum. ama açıkçası colman, alan ve pawelden artık pek ümitli değilim. giray ve mustafa da kapasitesi kadar oynuyor. o yüzden defansın performansı konusunda sadece şenol hocanın motive etme becerisine güveniyorum. Henrique ise inşallah yeni bir Alanzinho olmaz
                  evet serkan beşiktaş kupa maçına alınmadığından beri iyi oynayamıyor.bencede bir sorun var dünde öyle gözüktü.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolcudan her zaman aynı istikrarı alamazsın. Kaldı kı Dun akçam da Colman kötü değildi..Takımda top ayağına geldiğinde , Derinlemesine pas atacak, araya top atarak asist yaptıracak iki oyuncumuz var biri adrian diğeri colman.. Kaldı kı Colman esasında 10 numara oynayan bir oyuncu ıken On liberoya yakın oynayarak hucum özelliklerinden faydalanamıyoruz.Defansa katkılarını ve top kapmalarını görememek bence acımasızlıı olur
                    biraz ilerde oynadığı zaman da en ufak bir baskıda kaybediyor topu..

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün Futbolcularımızı Topsuz Alanda İzleme Fırsatı Bulduysanız Zokora Direktifleriyle Bana lakabının Haklılığını Anımsattı.
                    kesinlikle..
                    tam bir maestro..

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim kafama yatmayan olay su,

henrique sol forvet oynarken cok etkili arda tarzi ama daha iyi guclu calim atabilen iceri katedip sut atabilen bir oyuncuyken ne oluyorsa senol hoca onu on forvete koyuyor, sonra da bu adam o kalaligin icinde kayboluyor, calim atabilme yetenegi kisitlaniyor,

Henrıgue bence onunde boş alan bulduğunda etkili olabilecek bir oyuncu, Fizik gücü henüz hazır değil..Ayrıca çözemediğim bir şekılde bir gevşeklik görüyorum onda..Sanırım Burak'ın Milli takımda kı formu onu rahatsız etmeye başladı

Yorum

• Henruqie maç sonunda Şenol hocanın sonradan giren oyuncularla ilgili eleştrisini haklı bulurken, ama şunuda söylemeliyimki sonradan girdiğim için takım adaptasyonu sağlayamadım" tarzında birşey söyledi.

Henruqie ilk 11 başlamalı bence herzaman.Ayrıca Şenol hocanın dün mesajını aldığını umuyorum
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim kafama yatmayan olay su,

bence yerini tam bulamadı deniyor.

Yorum

• Tolga bile daha 50. dakikada zaman geçirmeye başladı, bu korkaklık nedir ?

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Henruqie maç sonunda Şenol hocanın sonradan giren oyuncularla ilgili eleştrisini haklı bulurken, ama şunuda söylemeliyimki sonradan girdiğim için takım adaptasyonu sağlayamadım" tarzında birşey söyledi.

Henruqie ilk 11 başlamalı bence herzaman.Ayrıca Şenol hocanın dün mesajını aldığını umuyorum
                              bence henry girene kadar maç 2 veya 3 -0 olsaydı.henryi almayacaktı.inter maçı için saklayacaktı.ama baktı atamıyoruz.oyuna soktu.bencede iyioldu.

Yorum

• Zokorro çok kaliteli bir oyuncu lakın dikkatinizi bir şeye çekmek istiyorum..
                                Onun oynadığı takımlarda defans dörtlüleri de çok kaliteliydi, Şimdi bizim defans çok kalite değil ve topla oynama yetenekleri kısıtlı. Zokorro nun kendine özgüvenle ileri çıkışlaır ve riskli hareketlerinı kapatacak oyuncu sıkıntımız olacaktır. O bakımdan bence daha sadece ve risk ten uzak oyun oynamalı.. Çunku onun kaptıracağı bir top başımıza iş açabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X