sorun kadro degil, sorun konsantrasyon ve is ciddiyeti. Tabi hocanin da lig macini bir hazirlik maci olarak görmesi.
geçen seneki fener maçından önceki beşiktaş maçında kadroyu bozdu. ne beşiktaş maçını nede fener maçını kazanamadık. bugünkü hata da o. inter maçı için ideal düzende oynanmadı.
Hocam kadroyla oynamazsa gidebildiği kadar gitsin. ceza ve sakatlıkta anca değiştirsin.
Colman-Zokora vasat. Alanzinho-Serkan-Yumlu tam dayaklık... Kesinlikle bu takımın oyuncuları değiller.(Son 3'lüden bahsediyorum)
Hoş takım olarak bi acayiptik bugün... Adrian'a bir tebrik yollamak istiyorum. Sorumluluk almanın resmini çizdi adam . İkinci yarı oyundan düşmese daha faydalı olacaktır inşallah. Burak da eski koşularını pek yapamadı ama en azından gol atma alışkanlığı kazanmış gibi görünüyor. Tek fırsatı da değerlendirdi
Zokora gerçekten kaçak dövüşüyor. Tıpkı Colman'ın geçn yıl bazı maçlarda yaptığı gibi. Bu akşam ki Colman ise resmen berbattı. Adamlar içinden geçerek çalımlıyordu sanki...
Nihayetinde yine de hoş görülecek yanımız var. Bu takımdan 8-9 kişi gidip ondan daha fazla yeni isim geldi.20 kişilik yeni bir grubun birbirine alışması haliyle zaman alacak. Robot değil bunlar sonuçta...
uzun süredir bir arada oynayan oyuncu grubundan %60-%70 yeni olan bir 11 in bize çok ters gelen ve kadrosunu koruyan manisa karşısında aldığı sonucu yadırgamıyorum....Pzisyon da bulduk...Ciddiyetsizlik, oyun içindeki kopukluklar sonucun böyle olmasını etkiledi.
Kimse takımdan 2 maçta bol organizasyonlu ataklar, ezbere paslar şu aşamada beklememeli.Ciddi bir değişim geçiriyoruz.Takımın oturması için biraZ zaman vermek gerekiyor.Adrian, Henriqe,Zokora , Celutska, Halil ilk maçtan takıma katkı verebileceklerini gösterdiler.
renktaş herkes aynı fikirde merak etme, kadrolara baktığımda manisada sadece klukowski yeni oyuncu idi diğer 10 kişi aynı bana göre bu manisa bu sene can yakar, genç milli takıma ilerde alınabilecek 3-4 oyuncusu var defanstaki hüseyin tok mesela çok beğendim, ancaak;
bunları bizim takım bilmiyor mu ki, rakip bir kişi eksik diye laubalilik yapıyo, hoca inter maçının taktiğini denemeye çalıştı , maç 11-11 olsa yenerdik bence, geçen yıl da aynı şekilde öne geçtik, laubalilik yapınca makakula kesmişti cezayı, ne zaman akıllanacağız.. sorun bu..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
iki aydan beri lig basla diyordum, inter macina seviniyordum. Hafta basinda günler gecse de maci izlesek diyordum. Suanki halim cok vahim, canim hicbirsey yapmak istemiyor. Inter macindan bile sogdum. Mal mal oturuyorum.
Bu olay sadece bende mi böyle yoksa genelde herkes benim gibimi mi merak ettim. Ben mi cok abartiyorum aceba?
Abartıyorsun renkdaş. Takım yeni hocanın kafası karışık baktığın zaman geçen seneki görüntüden gayet iyi sadece araya atılan toplar değil bindirmelerle ve uzaktan şutlarla pozisyonlar bulduk hatta uzun zamandır bir ver kaçla golü bulduk. Şenol hoca bir şeyler deyerek bulacak ama bence sadece sabit bir 11 belirleyip onunla devam etmesin şampiyonlar liginde oynatamıyacağı burak ve volkanı lig için çok daha fazla hazırlamalı inşallah önümüzdeki seri maç trafiğinde oyuncular birbirine alışana kadar bize sonradan keşke dedirtecek bir sonuç çıkmaz
Bugün maçı izlerken sinirlendim aslında.Takımda inanılmaz bir rahatlık vardı.Nasıl olsa 2.golü elbet atarız tarzı hareketler falan.Son dakikada yedik golü yazık oldu bizlere.Adrian'a helal olsun diyorum gerçekten mükemmel oynadı
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
serkan kötüdür dıyenler,110 metrelık sahayı boydan boya kateden adamdan bahsedıyoruz.takımda doğru dürüst kanat ortalarını yapandan yanı.devamlı tempo yapan serkan bır ıkı kademe hatası yaptı diye kulübeye gönderılecekse şenol güneşın felsefesıne hakaret etmış olursunuz.
hangi kanat ortaları ben üç yıldır göremedim.hasan üçüncü de dönsün o daha iyi koşuyordu ayman da gelsin.gökhan gönül de o sahayı katediyor var sen kıyasla
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Hocanın içinde kendi hatalarının da bulunduğu bir maçtan sonra bir oyuncu için bu kadar veryansın etmesi bana makul gelmiyor. Alanzinho günah keçisi oldu.
Hocanın da kesinlikle hatası vardı oyuncu değişikliklerinde. Oyuncu değiğşikliğini yaparken illa marek cechi alıp saçma sapan yer değişiklikleri yapacağına ilerden bir adam çıkarıp orta sahayı daha güçlendirmek adına aykut oyuna alınabilirdi. Böylece orta sahada daha rahat paslaşıp oyunun tam hakimi olabilirdik ve takım savunmasını daha da sağlamlaştırabilirdik. Zaten ilerde 2 tane hücum oyuncumuz vardı burak ve henrique daha ne gerek vardı alanzinhoya anlamış değilim.
bırakın selçuğu egemeni artık konuşmayı g... giren şemsiye açılmaz onları adam yapan trabzonspor du ilk sattıklarıda trabzonspor oldu boşverin bunları artık takımı iyi buldum sezon içersinde belli maçlar vardır ders alınıp toparlanacak biz şanslıyız ki sezonun başında dersimizi aldık adrianı henriqesi burak ı çok can yakacak bu ligde takımımıza sahip çıkalım desteğimizi esirgemiyelim bunlar bizim futbolcularımız..
En son mehmet_6761 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 00:37.
Hocanın açıklamasında inter maçına sakladığı Henriqe ye eleştiri getirdiği açık.Zaten Henriqe de maçtan sonra kabul etti ciddiyetsiz olduklarını.
Bu tip yorumlar iyidir oyuncuyu kendine getirir.Bence hoca iyi yaptı zaten kaybedilmiş geri dönemeyecek 2 puan var ve önünde bu maçla kıyaslanmacak Inter maçı var.Henrıique bu takımın yeni yıldızıdır ve Şenol Hoca da onun ayaklarının yere basmasını istiyor bu kadar basit.
Bu yıl yerli piyasası iyi takip edilmeli , gelecek yıl en fazla 1-2 tane yabancı alınabilir. Bu yıldan bi planlamaya gidilmeli , özellikle gurbetçi gençlerimiz üzerinde durularak , güzel bir çalışma yapılmalı... Şİmdi önümüzde ki maçlara bakalım.
Yorum