Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim için adrian ve volkan tam bir hayal kırıklığıydı alanzinhoyu saymıyorum bile

colman ayağına topu alınca başını kaldırıp etrafı analiz ediyor alanzinho ise yaralı dana gibi manasız mansız biyere toslayıncaya kadar koşuyor

adrianın pasları tek kelimeyle berbattı 2-3 pozisyon pas beceriksizliği yüzünden harcandı yaptığı asistte bile hatalıydı buraka dua etsin
    Adrianla colmanı karıştırdınız sanırım

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela rakip nasıl 10 kişi kaldı ?
      Araya girip topu kaptı zokora.. Ve arkadan direk kaydı adamda..

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Golümüz çok güzeldi adrianin sitilini biraz şikecilerin Alex'e benzetiyorum olumlu transfer ama defans Allah'lık.
        İlk 30 dk rezalet oynadı Adrian buna mı bu kadar parayı verdik dedim ama sonra ortaya sola geldi her aldığı topu olumlu kullandı.Ya esas sorun şu hüzum takımıyız ama nedense orta sahamız kolay geçiliyor ilerde sanırım Umut un yaptığı presi aradık.Ama hiçbir mazeret bu defansı açıklayamaz.

Yorum

• Savunmada Mustafa , orta alanda Colman , Hücumda da Halil yeteri beceriyi ortaya koyamaması futbol kalitemizi büyük oranda etkiledi . Diğer eleştirilen futbolcular daha çok , fonksiyonun bağımlı değişkenleri gibi .

Yorum

• yediğimiz golde defans %20 orta saha ise %80 suçlu bana göre... golde hem zokora hem colman pres yapmadılar, oysa bütün maç iyiyidiler. biraz şans da yanındaydı rakibin. olur böyle hatalar. önemli olan ders çıkarmak.

daha iyi olacağımıza inanıyorum Allah'ın izniyle. bu kadro bu ligi yine şampiyon tamamlayacak inşallah.
            En son el fanatico tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 23:48.

Yorum

• ilk benfica maçını hatırlarsak..iyi oyunculardan kurulu benfica bize karşı sadece hazır değildi..biz iyiymiş gibi göründük..ikinci maçta 10 kişi kaldığımız bir tarafa adamlar hazır olma adına eksikliiklerini kapatmışlardı.
              bugün bizde hazır görüntü çizmedik...vurdumduymazlık bize puan kaybettirdi.adamların 10 kişi kalması bize gevşetti..

ben 2.yarıya alanzinho ile başlanmasını orta sahayı 5 leyip rakibi kapamasını tercih ederdim. maç içinde defansda çok varyasyon yapılması adam paylaşımında ve adam kaçırmalarında hataya sebeb olyor.özellikle göbekte sakatlık müstesna adam değiştirilmemes lazım..hocalarımızda kafa olarak maça hazır değillermiş
              En son ftunsal tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 23:52.
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fenerle bursa samp. ligine gtmeliymis trabzonlular kusura bakmasn falan dyor

Rıdvan şerefsizi demiş faceden

İzleyen var mı dedimi böyle bişey..
                İkisi de gecen sene şampiyonlar liginde yarı final oynadı ya o yüzden söylüyor.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Arkdşlar neyin tartışmasını yapıyoruz anlamş değilim daha ligin ilk haftası ve 1-0 galipken özellikle nedense oyunu ciddiye almadık öylesine oynar gibi oynadık ve adamlar bizden istekliydi 10 kişi kalmalarına rağmen bir puan almayı başardılar.
                  Zaten gerekli knşmalar yapılmştır bu maçı unutmak lazım artık aynı hatalar tekrarlanmassa çok daha iyi işler yapabiliriz.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Kadronun geniş ve kaliteli olduğuna katılmıyorum..

Bence bu kadro çok kaliteli isimlerden oluşmuyor..Şenol Güneş de buna sık sık vurgu yapıyor..hem gidenlerden "en iyileriydi" diye bahsetti hem de son basın toplantısında "30 kişiden bir 11 çıkartamayabilirsiniz" dedi..bence hoca da bu kadrodan memnun değil..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben kaçırmışım. Kimlerden teklif geldi. Dedikodu dışında somut örnek var mı ?
                      Menejeri değilim önünüze somut delil koyamam. Dedikodular, gazete haberlerinden bahsediyorum.

Bu arada o Avrupa'da bile olmayan diye gittiği takımı küçültmeye çalıştığınız takımın diğer transferleri Muslera, Ujfalusi, Melo, Elmander, Reira.
                      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fenerle bursa samp. ligine gtmeliymis trabzonlular kusura bakmasn falan dyor

Rıdvan şerefsizi demiş faceden

İzleyen var mı dedimi böyle bişey..
                        fener gitmiyorsa bursa gitmeliymiş trabzon değil
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• Bu tür laubaliliklerin, çoğu zaman bize artı dönüş sağlayan Şenol Hoca'nın ve teknik ekibimizin iyi niyetinden kaynaklandığını düşünüyorum.
                          "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            rıdvan dilmen şerefsizi saçma sapan konuştu

trabzon ile beşiktaş'da gönderilmemeliymiş vay efendim neden gönderilmiş
                            Gitsin Cas'a başvursun O zaman Konuşmasın İcraat yapsın..

bu Sene Rıdvan Dingilin Bize karşı Açıklamalarını pek Ciddiye alamyon Derim Duygularının Önüne geçmesi zor..
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Dikkat ediyorum da Şenol Hocayı eleştirenlerin yaşları genellikle 35 yaş üstü. Bir nedeni vardır muhakkak. Sanırım bizlerin göremediği bazı şeyleri görebiliyorlar. Neyse. Herkese hayırlı geceler. İlk puanımız camiamıza hayırlı olsun. Şenol hocama da her geldiğinde bizi şampiyonluk heyecanı yaşattığı için teşekkür ederim. Hey gidi bundan fazla değil bir kaç yıl önce şampiyonluğa oynasak o heyecanı tatsak başka bişey istemiyoruz diye ağlıyorduk, nerden nereye.
                              TRABZONSPOR
                              Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                              Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                              ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• bu takım egemen selçuk umutu çok arar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X