Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın yumuşak karnı orta sahadır ve elimzdeki kadroyla da sertleşmesi mümkün değildir.
    Bordomavi.net

Yorum

• Umarım gerçekten ders olmuştur bu maç. Beraberliğe takılmıyorum hiç ama bu ciddiyetsizlik bir daha olmamalı .
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Play-off sistemi olduğu için Bjk'ın da Ts'un da puan kayıpları açıkçası hava civa önemsiz şeyler.
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mustafa denizli "makukulanın 2. dakikada attığı dirsek %100 kırmızı kart"
          Zaten su hakemlerin ama özellikle Cüneyt Cakir´in niye sike sorusturmasinda adi gecmedi.....onlarin yaninda Bülent ile Bünyamin...

Önüne gelene Sari ile kirmizi dagitan Cüneyt, nedense rakiplerimize bir hosgörülü

Adam sadece kirmizilari degil, sarilari da es geciyor..ancak götü Adrian´a yeter o...in
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            samsunspor taraftarı kendi kalesinde olan bi pozisyon sırasında,
            .... Trabzon olamassın şampiyon diye tezahurat ediyodu.
            samsunspor taraftarı demek yarı fener yarı beşiktaş demek...adilikte sınır tanımazlar...
            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Geçen yıl genelde kısa paslarla oynayan bir orta sahamız vardı..kısa ve bol pas yapıyorduk..Zokora nedense kısa pas yapmıyor..aldığı tüm topları ters tarafa uzun atıyor..sisteme uyumuzluk diyebiliriz buna..bu yaştan sonra da ne kadar uyum sağlar Allah bilir..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Play-off sistemi olduğu için Bjk'ın da Ts'un da puan kayıpları açıkçası hava civa önemsiz şeyler.
                Puanın yarısı alınacak. 1 puan gitti diyebiliriz. Ancak bunun da ilk 4'e girme şartı var. Zaten aksi düşünülemez.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Takım iyiydi ama oyunun bazı bölümlerinde çok kötüydü.Savunmamızda büyük eksiklikler var.Burak kaldığı yerden devam ediyor.Adrian bence nokta transfer.Şenol Hoca iyi hoş ama şu 1 gol atınca biraz çekileyim mantığını bırakması lazım artık.Bir ara harbi savunmadaydık.Onların tek ciddi pozisyonu gol oldu orası ayrı ama futbol izleyelim 3 olsun 4 olsun.Geçen yılın bu zamanlarındaki Trabzonspor'u görmek umuduyla.Bir maçla takıma ağzını gelen sayanlara da insaf artık.Geçen yıl da Burak'ın kafasını yaranlar bir maç sonra Burak'ı göklere çıkarıyorlardı.Kendi taraftarımız da takıma olumsuz etki ediyor bazen.Dikkatli olmak gerek.
                  Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaw kardes bende dedım önemli bısey oldu.boyle seylerı takmayın samsunspor kımkı taraftarını takıyorsunuz...
                    samsunun taraftarının nasıl olduğunu biliyoduk zaten de, adamlar için 55 dakkada şampiyon samsun yazdık koskoca tabelada.
                    şimdi keşke öyle saçma bişey yapılmasaydı diyorum.
                    rize bize yeter gerisi hikaye...
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• ben cechi çok beğendim. şampiyonlar liginde başarılı olalımda neyse diyelim

Yorum

• selcuk--zokora--colman
                        --burak----adrian---
                        ------henrique-----

ulan ne zaman bir isimiz tam olacak
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Stoperler yetersiz !

Giray , Musyafa veya Glowacki ile defans son derece güvensiz.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şenol Hoca Alan'ı ve Henrique'yi İnter maçında 11 düşünüyormuş ama şimdi kadroya alırmıyım bilmiyorum diyor.

Almaya mecbur Burak ve Adrian'da yok kim oynayacak başka adam kalmıyor.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• birde eski hastalıgımız devam edıyor topu alan gerıye...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• 2.Benfica maçı sonrası forumda durum:

-Berbatız, bittik, öldük..5. oluruz ancak...

Bilbao maçı sonrası forumda durum (2 hafta sonra):

-İşte takım bu 90 dk 10 kişi oynadık ama süperdik, bu turu geçeriz...

Manisa maçı sonrası forumda durum:

-Çok kötüyüz, Şenol Güneş berbat...

İnter maçı sonrası forumda durum:

-İşte bu yaa bu takım şampiyon olur ligde, Şampiyonlar Liginde de kesin çıkarız gruptan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X