Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gerçek olan şu ki takım gerçektyen kaliteli...fakat tabi TÜRK oyuncu sıkıntısı çekeceğiz..

açıkcası şunu söylemeden geçemicem play off sistemı bu takım için bence çok iyi oldu..

takımın oturması bence 10 hafta falan bulur sonra can yakmaya başlarız...

sıkıntı yok..

Yorum

• yedigimiz Gol cok basitmis gercekdende.
      Giray ile Mustafanin arasindan gecmemeli o Top!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener 82
        Şikebahçe 82
        geçen sezon sonu
        Başkan transferleri kafasına göre yapmasaydı ekranlarda şu yazıyı görecektik "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor"
        Ayrıca Azizeyle ilgili herhangi bir sert (yumuşağını da duymadım ya neyse) açıklama duydunuz mu? Duyduysanır kaynak istiyorum. Şenol GÜNEŞ'in perşembe günü yaptığı açıklamada transferlerle ilgili şifreleri iyi okuyun. Ben "Trabzonsporluyum", "Sadri Şenerli" değil!
        DİK OYNA!
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
        KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• mustafa denizli "makukulanın 2. dakikada attığı dirsek %100 kırmızı kart"
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Önemli bir sorunumuz maça başlarken 30-40 metre olan takım boyu sonlara doğru 70-80 metrelere çıkıyor. Bu durumda orta alan savunulması imkansız hale geliyor. Forvetlerin biraz daah baskı yapması ve topun arkasına geçmesi lazım. (Ömer Üründül gibi oldu )

Yorum

• kemal transferi cok iyi olacaktı
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Mustafa misket oynasın Şenol Güneş'de ona terapi yapsın sorun fotuğa sokamaman değil fotuğun orda olmaması gibi...
                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa dururken Giray'a sallamak
                  Mustafa ya sallasam ne olacak yeteneği belli çapı belli yanında deneyimli bir adamla oynayacak ki büyük stoper olacak girayla oynarsa olacağı belli.

Yorum

• hale daha taktik üzerinden takıma vuranlar var.yani bi puan kaybı yüzünden sil baştan mı yapalım. bugün sırf konsantrasyon kaybından kaybettik.hale daha zokora kötü serkan kötü deniliyor.bugün konsantre bir trabzon manisaya yağdırırdı...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Son degisiklik yanlıştı marek Halil degisikligi defansı da bozdu. Ben takımı bunca yeni oyuncuya rağmen kötü bulmadım Colman daha cok aktif olmali

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Golü o dkda yememiz birazda şanssızlıktı
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Mustafa Yumlu harbiden futbolcu değil harbidende. Ş.liginde oynayan takımda bu adam nasl bu kadroda ilk 11 oynar anlamak idrak etmek mümkün değil..
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Egemen'i severim de iki milli stoper bugün aynı golü yediler. Defansın göbeğinden bir çok pozisyon verdiler.
                            Bu Mustafa'nın yetersiz olduğu anlamına gelmez.
                            Burdan çıkan tek anlam;

Zaman herşeyin ilacıdır. Az zaman geçsin, ne Egemen'i, nede Selçük'ü arayacağız!..
                            En son karaozgur tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:56.

Yorum

• Giray'a kızanları görüyorum, resmen 3-3-3 oynadık...Mustafa yoktu sahada...Giray sağdan kademeye gir, Giray soldan kademeye gir, Giray adam karşıla...Adam tek stoper oynadı...

Yorum

• Şu bir gerçek ki Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü orta sahası geçen yıl ki orta sahasıydı..bir daha bir araya getirilebilir mi bilinmez..inşallah olur..
                                O orta sahadan sonra şimdi ki çok yavan geliyor..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X