Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. yarı biz niye defansif oynadık biri bunu bana izah etsin arkadaş !

Yorum

• Savunma Savunma alin diye yalvardik, Almadiniz sonuc ortada Mustafa Yumlu ve kaybedilen iki Puan... Adrian iyi, Zokora tam maestro...
      HY67...

Yorum

• Matem havasına girmenin alemi yok bence kötü bir oyun sergilediğimize inanmıyorum bence iyi atak kombinasyonları yaptık sorunumuz defansta mustafa ile bu iş olmaz yerine adamda alınmadı bakalım ne yapacaklar onu düşünüyorum.Bu arada bu takım ilk 4'e giremez diyenlere lafım BJK'ninde maçını izlesinler onlarda bizim gibi önceden avrupa maçları yaptılar bizden daha kötü bir futbol sergilediler bugün.

Yorum

• - Golü yiyeceğimizi Tolga'nın daha top dışarı çıkmadan kaleyi boş bırakması belli etmişti zaten,Ömer aysan içeride çevirebilirdi...

- Ayrıca golden önce Colman'ın adama değilde boş tarafa doğru gitmesini pek anlayamadım ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yediğim golde stoperlerin hatası zaten.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence en büyük eksiğimiz ileride ve ortaya kadar gelerek çılgınlar gibi pres yapan umut buluttur, ayrıca egemende büyük bir kayıptır ama selçuk için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim
              Selçuk'un gidişiyle orta sahada açılan boşluğu göremiyorsanız diyecek bir şey yok...
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazıklar olsun burda topçuları eleştirenlere,ben burda colman bu takımın topçusu değil,stoperler kalitesiz,Giraydan defans olmaz dediğim zaman beni düşman ilan edenler şimdi topçuları ne hakla eleştiriyor.Yazıklar olsun sizin gibi taraftara.
                Aferim kazandın hadi
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Öyle yorumlar yapılıyorki çok tuhaf taraftarımız var vesselam..

Oyunu eleştiren arkadaşlar ikinci yarının başındaki oyunu beğenmedinizmi Allah aşkına çok güzel top çevirdik..

Futbolcular inter maçını düşünerek fazla zorlamadılar hepsi bu..

Maçın sonlarına doğru konsantrasyon eksikliğinden yedik golü hepsi bu..

Satılmış ligin neyine üzülüyorsunuz bu takım ilk 4 e her türlü girer zaten..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk maç olmasından dolayı ve takımımızın yeni olmasından dolayı kaynaklanan bir puan kaybı.İyi takıma sahibiz daha iyi yerlere geleceğiz
                    İnşallah renktaş
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yemin ederim Senol hoca eskisi gibi degil..
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        88. dk golü olmasa Adrian, Burak, Zokora süper, bu sene de tozunuzu atarız mesajları olacaktı. Hey gidi.

çamurlu ligdesin ne tozu

Yorum

• başlarım böyle değişikiklere, takım öndeyken sol bek değiştirmenin mantığı nedir ya mantığı !!! kimse kusura bakmasın maç başına en az 2 gol yeriz biz. bu savunmayla hiç bişey yapamayız. ben bu takımdan hiç bişey beklemiyorum.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şenol Hoca geçen sene adamı kabız eden "bir gol at - üstüne yat" taktiğine devam ediyor. Üstüne bir de bizim hücumcuların laubaliliği de eklenince sonuç kaçınılmazdı.

Lig TV'ye yıllık taahhüdüm ekim sonunda doluyormuş. Acaba iptal ettirsem mi diye düşünüyordum, şu maçtan sonra kesinlikle iptal edeceğim.
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bugün 3 puanı bazı oyuncularımız istiyordu ama takım olarak istemiyorduk. İsteksiz oynadık. Gol yiyeceğimizi maçı izleyen herkes az çok tahmin etmiştir. Bana göre kendi ellerimizle 2 puanı bıraktık.

Rakibin futbol ile alakası yok zaten. Bir kaç tane kasap toplanmış bir araya kenarda da ne diye o kadar didindiğini anlamadığım bir teknik direktör kendi çaplarında bir şey yapıyorlardı.

Bu arada savunma aramıza Murat Erdoğan tarafından atılan bir top ile darmadağın olduk. Sezon öncesi kaliteli bir stoper diye yırtınıyorduk burada. Umarım eksikliğini hissetmeyiz bundan sonra.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bravo Şenol Güneş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X