Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!
    Bağırıp Çağırma 4 Gün Sonra İnter Maçına Kimi Çıkartacaksın !!

Yorum

Şenol hocanın tripleri kime ben onu anlamadım,yok klübede üflemeler püflemeler,yerinden kıpırdamamalar vs...
      oldu olacak saç modelini de eleştirneye üflüyecek takımın oyununu beğenmedi ona kızıyor..

Yorum

Biri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!
        halil,volkan bence maçın en kötüleriydi.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Koşmuyorlar. Agresif değiller. Hırçın değiller. Çok nazik oynuyoruz. Adamlar bizi orta sahada döndürmeyip yaka paça indiriyor. Bizimkiler eski İstanbul beyefendisi gibi kibarlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• stoper diye bağırdık sadri şener ve yönetim kaybedilen puanlara değil alamadığımız paralara üzülmüyorsanız bir şey bilmiyorum
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Abi biz inter'e maçı hükmen 2-0 verme talebi yapalım uefaya yoksa korkunç şeyler olabilir

Yorum

• Sapara ve vittek neden yoktu?
                Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike yapan takımların para için oynatıldığı bu lig yok hükmündedir.İçinde Fenerbahçe olmayan şampiyonlar ligi değerlidir,içinde Fenerbahçe olan Süper ligdeki hiç bir maçın sonucunun hiç bir önemi yoktur...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Manisaspor takımında hucümda büyük ihtimalle bence Simpson oynayacaktır ona dikkat etmemiz lazım burda da en çok Giray'a iş düşecektir.Üstüne düşeni yapar

Maçdan öncede sabah yapmış olduğum yorumda Simpson'a dikkat etmeliyiz demiştim
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Hoca istemiyorsa bıraksın gitsin kafasına vurmuyoruz kal diye.Ama giderse Ünal felan bırakmasın ardında komple toplasın adamlarını gitsin.

Yorum

• Futbolla dalga geçilmez!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne bir Pozisyonu Golü Onur yemezdi.Tolga bana güven vermiyor.
                          Umut gitti, sira Tolgada galiba?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Eeey teknik direktör olarak hayatını kazanan zat. 30 kisilik kadroyu 10 kisi kalmıs manisa önünde defans yapmak için mi kurdun? Artık teknik adamlıga dön ya da git felsefe kitabı yaz. Bugün hocasız olsak en kötü ihtimalle aynı sonucu alırdık zaten. Asıl kahreden skor da değil aslında, Türk futbol kamuoyunu terbiye etme misyonunu ali menfaat bellemiş bir zihniyetin iflası. Yazıklar olsun, bin defa yazıklar olsun.

Yorum

• inter macinda barcelona gibi oynasak ne fark eder. Bu moralle bir 10 gol yeriz herhalde.
                              1400 km yol yapip gidecegiz carsamba günü insallah. Allah utandirmasin demekden baska caremiz yok. Yanliz birde gercek var, oda bu takimin SL kapasitesinin olmadigidir

Yorum

• Ya takmayın bukadar ilk yarıyı 9 puan geride kapatırız. Sonrasını zaten yaşadık. Bide biz deneriz bu yolu ne olsa ceza yok.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X