Maçtan çıkış saatimiz ne kadar gecikir bir öngörünüz ya da biginiz varmı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Merakımdan soruyorum. bu şekilde bi uygulamaya gidilmesinin sebebi ne olabilir acaba.İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış biliyorsunuz sanırsam, Şampiyonlar Ligi maçları aksine elektronik olmayan reklam panolarıyla oynanır.Yani sahanızda elektronik reklam panonuz varsa bile devre dışı bırakılıp normal reklam panosuyla oynanır maçlar...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
.................tolga.............
serkan...giray..glowacki...celutska
................zokora.......
.........colman....adrian.......
.....volkan................henrique
.................burak.............
hoca yeni oyuncuları lig maçıda olsa kadroya ilk etapta almaz (volkanı ayrı tutuyorum yerine halil de olabilir) inter maçı için bu takımı görmek isterEn son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 00:25.
Yorum
-
Manisa tribununde oturursan hemen çıkarsın, misafir takımın çıkması yarım saat surebilirİlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan çıkış saatimiz ne kadar gecikir bir öngörünüz ya da biginiz varmı?Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
------------ Tolga ------------
------------ Giray ------------
Celustka ----------------- Cech
------- Zokora - Colman -------
------------ Aykut ------------
------------ Adrian ------------
Burak ----------------- Henrique
------------- Halil --------------"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Yorum
-
Normal şartlarda alabileceğimiz bir maç.
Ancak ilk haftaların havası farklı olur.
Ayrıca kadro olarak çok çok üstündeyiz Manisa'nın.
3 Puanla başlamak, ŞL için de moral olur.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
-------------- TOLGA -------------
--SERKAN-GiRAY-GLOWACKi-CECH|CELU--
-------------ZOKORA--------------
-----COLMAN---------ADRiAN------
BURAK---------------------VOLKAN|HALiL
------------HENRiQUE-------------En son Chiko tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 02:38.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İyi başlayalım, iyi bitsin.. Üç puanla başlasın.. Nice üç puanlarla devam etsin.. Puansız maçımız olmasın..
Arada bir puan olsun ama 3 - 4 maçı geçmesin.. Hayırlısıyla artık bu sene Trabzon'um şampiyon olsun..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum