Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç ama hiç yakışmadı bu beraberlik. Bu maç beni aşırı tedirgin etti ayriyeten. Salı günü inter maçı artık .

Yorum

• Şike yapan takımların para için oynatıldığı bu lig yok hükmündedir.İçinde Fenerbahçe olmayan şampiyonlar ligi değerlidir,içinde Fenerbahçe olan Süper ligdeki hiç bir maçın sonucunun hiç bir önemi yoktur...

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!
        peki ya Adrian? bu isimler oyundan çıktıktan sonra da şu isimler aynı anda oyundaydı;

Cech-Serkan-Celustka-Mustafa-Giray

rakip 10 kişilik Manisaspor bu arada.. Barcelona falan değil yani

Yorum

• moral bozmaya gerek yok. bence iyi ders oldu.bu takım oturunca ligi süpürür.şenol hoca oyuncu değişikliklerini inter maçını düşünerek yaptı. takımı bu seviyeye şenol hoca getirdi.nankörlük yapmayalım.şenol hocanın en az 10 yıl daha kalması lazım

Yorum

• Skor üstünlüğünü alınca geçen sezon Ceyhun'u alarak yaptığı işi bu maçta Cech'i oyuna alıp Serkan'ı ortaya alarak yaptı Şenol Hoca.

Ama rakip 10 kişiyken ne kadar gerek vardı soru işareti.

Son 20 dakikadaki bu taktik hata ile 2 puan kaybedildi.
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• oyuncu değişiklikleri yerinde idi bence.. hem cech i görmek istedi hem de vasat olan serkan ı orta sahada en azından pres gücünden yararlanmak istedi ve iyi bir kapatıcı olan celutskayı asıl yeri olan sağ beke çekti..

bence sapara rotasyona girerse daha iyi olacak..

sıkıntı yapmaya gerek yok..

Yorum

• orta sahamız neredeydi ben göremedim..volkan,serkan mustafa..malesef kötüydünüz...
                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Cenk ÇAÇAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ey be kardeşim bir pozisyonla kötü mü olur oyuncu...
                  Ne bir Pozisyonu Golü Onur yemezdi.Tolga bana güven vermiyor.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk haftadan tökezlememiz hayırlı olur inşallah, ben böyle laubalilik görmedim.

Bu Manisa geçen senede bizi kendimize getirmişti.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Cech'in hücum yönü çok iyi bunu 20 dakikada gösterdi.
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:13.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• selam dostlar neyse gecmis olsun hepimize isde bügün basladik lige aldik 1-1 bunu neden yaziyorum görecegiz hepimiz bu oyuncularlan yada bu kafaylan hic bir sey olamayiz arkadaslar nedenine gelince gol atamiyoruz golcu lazim diye diye yazdik söyledik ama malesef yaranamadik bence bu sene gecenseneden daha olabiliriz gibime geliyor 10 kise karsi bir gol atamiyorsan ne diyeyim yaziklar olsun yani bu kadarda olmaz biz birde sampionlar ligidinde varya tel tel dökülürüz bu fitbollan yani insallah ben yanilirim

Yorum

• bu maçın analizini yapmaya gerek yok.kaybettik çünkü şımarıklık üst seviyede konsantrasyon alt seviyedeydi.malesef akıllar inter maçında...ama bu kesinlikle 1-0 dan 10 kişi takıma puan kaybetmenin mazereti değil...önümüze bakalım
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ya arkadas ligin ilk maci ustelik takvimi bozulmus ligin ilk maci, deplasman ve ters gelen manisa deplasmani..haftaici sampiyonlar ligindeki ilk ve en zor macimizi oynayacagiz herkezin akli orda..bu maci hala bu sekilde yorumluyorsunuz ya allah akil fikir versin diyorum.
                            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!
                              sahanın en iyisi Halil mi !

hocam biz yanlış maçmı izledik

ben sahada 2000 li yıllardaki hagiyi gördüm sahada bugün

adrian mierzejewski
                              En son Cağaloğlu tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:12. Sebep: -
                              Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• sağlık olsun. ilk hafta için güzel bir skor. bir iki haftaya kadar bu takım iyice oturur ve seriye bağlarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X