İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
oldu olacak saç modelini de eleştirİlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocanın tripleri kime ben onu anlamadım,yok klübede üflemeler püflemeler,yerinden kıpırdamamalar vs...
neye üflüyecek takımın oyununu beğenmedi ona kızıyor..
Yorum
-
halil,volkan bence maçın en kötüleriydi.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Koşmuyorlar. Agresif değiller. Hırçın değiller. Çok nazik oynuyoruz. Adamlar bizi orta sahada döndürmeyip yaka paça indiriyor. Bizimkiler eski İstanbul beyefendisi gibi kibarlar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike yapan takımların para için oynatıldığı bu lig yok hükmündedir.İçinde Fenerbahçe olmayan şampiyonlar ligi değerlidir,içinde Fenerbahçe olan Süper ligdeki hiç bir maçın sonucunun hiç bir önemi yoktur...

Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisaspor takımında hucümda büyük ihtimalle bence Simpson oynayacaktır ona dikkat etmemiz lazım burda da en çok Giray'a iş düşecektir.Üstüne düşeni yapar
Maçdan öncede sabah yapmış olduğum yorumda Simpson'a dikkat etmeliyiz demiştim
Yorum
-
Umut gitti, sira Tolgada galiba?İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bir Pozisyonu Golü Onur yemezdi.Tolga bana güven vermiyor.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
DEEP BLUE
Eeey teknik direktör olarak hayatını kazanan zat. 30 kisilik kadroyu 10 kisi kalmıs manisa önünde defans yapmak için mi kurdun? Artık teknik adamlıga dön ya da git felsefe kitabı yaz. Bugün hocasız olsak en kötü ihtimalle aynı sonucu alırdık zaten. Asıl kahreden skor da değil aslında, Türk futbol kamuoyunu terbiye etme misyonunu ali menfaat bellemiş bir zihniyetin iflası. Yazıklar olsun, bin defa yazıklar olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yoksa korkunç şeyler olabilir 
Yorum