Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bunlarin oyniyacagi topun

Yorum

• Bu kondüsyonla bu oyunla inter bizden kan alır
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• vay anasını arkadaş ya....... böyle saçma oyuncu değişiklikleri olur mu ya....... illa kanser edecekler milleti ya illa!!!

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şuan burda bayram havası esiyor ama olası bir manisa golünde istifa naraları duymaya hazır olun....
          Aynen dediğim gibi,Şenol Güneş bu takımın bir numaralı el frenidir ikincisi ise colmandır.

Yorum

• - Bu maçın suçlusu tek kelimeyle Şenol Güneş'tir...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu kadar pozisyon bilgisi zayif bir oyuncu gormedim....mustafa yumlu....
              ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaaa ne diye defansı bozuyosun şenol hocaaaa ne diyeeeeeeeeeeeee... armağan ettin 3 puanı ...
                Aynen bende bunu anlamakta zorluk çektim iyi giden oyunu bozdu.
                Mustafa zaten bu takımın stoperi olamazdı ve hala da olamıyor.

Yorum

• Serkan ve Mustafa İnter maçında bizi rezil eder bunların bizim takımda yeri yok
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Allah'ını seviyorsan Şenol Hoca Mustafa YUMLU'yu şimdiden uyar adam başka bir meslek edinsin. Zerre kadar futboldan anlıyorsam TS defansında Burak bile bu adamdan daha iyi oynar..

Yorum

• Manisaspor U kutlarım biz iyi değiliz Inter macı kötü geçecek.

Yorum

• ya kimse kusra bakmasın şenol hocayı ben de çok seviyorum ama 10 kişi takıma karşı da bu kadar geriye yaslanılmaz be kardeşim al işte adamlar attı 1-1 bitti.. bu olay beni çıldırtıyo ya olur olmadık takımlara 1-0 öne geçip yatıyoruz bize hiç yakışmıyo.. milli takımda da gördük kazakistana az daha puan kaybediyoduk.. şenol hocanın bu zihniyeti değiştirmesi lazım.. ben 1-0a yatan bi takım istemiyorum taraftar olarak skor üreten futbolundan zevk aldığım bi takım istiyorum bu ne ya..
                        TRABZON SPOR

Yorum

• dk 50 1-0 öndeyiz, rakip 10 kisi tolga hakemden zamana oynama diye ikaz aliyor.
                          Macin özeti bu olsa gerek. 90 dk bir dakikasinda bile bu maci aliriz havasi yokdu. Manisayi tebrik etmek lazim.
                          Hoca yine basin toplantisinda laf yetistirirken takimi unuttu.

Yorum

• inter maçı korkutuyor beni. durumumuz pek iç açıcı değil.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• 2 puan m.yumlu ve ş. güneş yüzünden kayboldu. Hayırlısı olsun ...
                              McLas was Here

Yorum

• 10 kişilik bir takıma karşı 11 kişiyle 1-0 lık üstünlüğünü koruyamıyorsan bize masal anlatmayacaksın Şenol Hoca !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X