Ben bunlarin oyniyacagi topun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aynen dediğim gibi,Şenol Güneş bu takımın bir numaralı el frenidir ikincisi ise colmandır.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan burda bayram havası esiyor ama olası bir manisa golünde istifa naraları duymaya hazır olun....
Yorum
-
- Bu maçın suçlusu tek kelimeyle Şenol Güneş'tir...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Aynen bende bunu anlamakta zorluk çektim iyi giden oyunu bozdu.İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaa ne diye defansı bozuyosun şenol hocaaaa ne diyeeeeeeeeeeeee... armağan ettin 3 puanı ...
Mustafa zaten bu takımın stoperi olamazdı ve hala da olamıyor.
Yorum
-
ya kimse kusra bakmasın şenol hocayı ben de çok seviyorum ama 10 kişi takıma karşı da bu kadar geriye yaslanılmaz be kardeşim al işte adamlar attı 1-1 bitti.. bu olay beni çıldırtıyo ya olur olmadık takımlara 1-0 öne geçip yatıyoruz bize hiç yakışmıyo.. milli takımda da gördük kazakistana az daha puan kaybediyoduk.. şenol hocanın bu zihniyeti değiştirmesi lazım.. ben 1-0a yatan bi takım istemiyorum taraftar olarak skor üreten futbolundan zevk aldığım bi takım istiyorum bu ne ya..TRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum