İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bunu soylemek icin cok erken.İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan çok kötü, hayal kırıklığı
senol hoca nin elinde toplar kendini13 Vitor Hugo
Yorum
-
10 numarasıyla arkadan hamiyi anımsattı banada. ..İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Syzmkowiaki hatirlati !!
off off çok çok iyi ya nazar değmesin inşl.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Volkan ve Halil'i hiç kullanamıyoruz. Serkan çok adam kaçırıyor kademesine de Colman girince olan oluyor
Çok kolay çalım yiyen biri Colman. Bodoslama dalıyor ama hamle zamanlaması falan yok yani.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
adrian sadece asistiyle değil, o ani şutuyla ve volkana çıkardığı topla da büyüledi beni. aferim aslanım, harika transfer. halil ve özellikle volkan için aynı şeyi söyleyemeceğim. volkan skandal kötü, zaten kötü bir oyuncuydu, son derece gereksiz olduğunu gözlemliyorum. toparlayacağına da inanmıyorum. burak da harika oynuyor. zokora tatmin etmedi. savunma gayet. kırmızı kart bence çok ağırdı fakat makakulanın 5. dkdaki diresği kırmızı karttı. ona saysınlar! ayrıca bu teşvik alan şerefszileri gole boğalım. yok iyi niyet göstergesi, gol atmayalım muhabbetini yapmayalım. sonra başımıza gelenleri biliyoruz!OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Sarı kartı var dikkatli olması lazım.Cüneyt bize kırmızı göstermek için fırsat kollayacaktır.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan ve Halil'i hiç kullanamıyoruz. Serkan çok adam kaçırıyor kademesine de Colman girince olan oluyor
Çok kolay çalım yiyen biri Colman. Bodoslama dalıyor ama hamle zamanlaması falan yok yani.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum