Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ilk yarının genel bir özetini yapabilir misiniz?
    Ortada bir maç oldu.1-2 pozisyon hariç etkili olamadık açıkçası.Ama 2. yarı 1 kişi fazla olmanın avantajıyla farka götürürz maçı..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Adamlar bizimkilere dalıyor durmadan.

Adrian çok teknik, çok klas. Çok iş yapacağız inşallah bu yıl.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hala açılmadı lig tv...çıldıracağımmmm
        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          volkan çok kötü, hayal kırıklığı
          bunu soylemek icin cok erken.
          senol hoca nin elinde toplar kendini
          13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adrian Syzmkowiaki hatirlati !!
            10 numarasıyla arkadan hamiyi anımsattı banada. ..
            off off çok çok iyi ya nazar değmesin inşl.
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk yarının özetini isteyenler. Adrian,Burak ama Adrian'da defansı ipe dizip alda at dedi resmen Burak'a
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Volkan ve Halil'i hiç kullanamıyoruz. Serkan çok adam kaçırıyor kademesine de Colman girince olan oluyor Çok kolay çalım yiyen biri Colman. Bodoslama dalıyor ama hamle zamanlaması falan yok yani.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 10 Kişi Falan Ama Ciddiyeti Bırakmadan 2yi Bulmamız Lazım.

Kaza Bela Bi Gol Yersek Bu Manisa Bizi Doğrar Asıl Ozaman Kasaplığı Görün..

Yorum

• şu izlediğim adrian 3 jaja 4 colman 8 alinzinho eder

Yorum

• Bugün kepçe operatörüne ve kademeciye bağırdığım için onlardan özür diliyorum! (tam sırası sanırım) :d

Yorum

• adamlar 2 senenin teşviğini peşin almış sanki

futbolcularımıza birşey olacak diye korkuyorum..

Yorum

• volkan ve halil cok heyecanli herhalde. Cok top kaybediyorlar.
                          Zeminde cok kötü. Adrian bana biraz robbeni hatirlatiyor

Yorum

• adrian sadece asistiyle değil, o ani şutuyla ve volkana çıkardığı topla da büyüledi beni. aferim aslanım, harika transfer. halil ve özellikle volkan için aynı şeyi söyleyemeceğim. volkan skandal kötü, zaten kötü bir oyuncuydu, son derece gereksiz olduğunu gözlemliyorum. toparlayacağına da inanmıyorum. burak da harika oynuyor. zokora tatmin etmedi. savunma gayet. kırmızı kart bence çok ağırdı fakat makakulanın 5. dkdaki diresği kırmızı karttı. ona saysınlar! ayrıca bu teşvik alan şerefszileri gole boğalım. yok iyi niyet göstergesi, gol atmayalım muhabbetini yapmayalım. sonra başımıza gelenleri biliyoruz!
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• volkan şen ve halil çok etkisizdi.

henruqie - aykut girip adrian sola aykut ortaya geçerse çok daha iyi olur bu takım
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Volkan ve Halil'i hiç kullanamıyoruz. Serkan çok adam kaçırıyor kademesine de Colman girince olan oluyor Çok kolay çalım yiyen biri Colman. Bodoslama dalıyor ama hamle zamanlaması falan yok yani.
                                Sarı kartı var dikkatli olması lazım.Cüneyt bize kırmızı göstermek için fırsat kollayacaktır.
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X