Adrian Syzmkowiaki hatirlati !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Manisa ile 3 yıllık teşvik anlaşması yapmışlardır.Aziz işini bilir..İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisaspor çok sert oynuyor.
Geçen sezon aldıkları teşvik primleri bu sezon devam etmiyor.
Farkında değiller herhalde .
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
bence okadarda kötü değildikİlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk 20 dakika çok kötüydük, sonra toparladık. adrian mierjzewski çok çok iyi bence...
benim tek sıkıntım zemin kötü ve tolga şu topları şişirme be !Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
adrian mükemmel tek kelimeyle...
colman o kadar isteksizki top oynamak istemiyor sanki. yediği bi çalım var inanamazsınız. amatör oyuncu gibi.
halil de bişeler yapmak istiyor ama onuda beğenmedim.
volkan bursadaki gibi yine 2-3 kişinin arasına dalıyor geçmeye çalışıyor aralarından.
tolga çok çok iyi yan toplarda hiç sektirmedi bile.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Zokora çok iyi, oyun manasında demiyorum çok sevdim takımı özellikle de Burak'ı sahiplendiğini görmek çok zor değil. Golde Adrian çok iyiydi. Burak kaldığı yerden devam ediyor. Çok iyi oynamıyoruz ama iyidir.
Bence toplamda iki kırmızı çıkardı ilk yarı, makukula da dirsek attı, su son saniyedeki faul de sarılıktı.
Yorum
-
acaib taraftarimiz var 1 maca göre hemen yorum yapiyoruz gol gelene kadar adrien elisiriliyor golden sonra övüluyor colmani elistirenler colman oynamati mi neden oynamiyor diye kiziyoruz birakin hoca istedigini oynatsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Golü göremeyenler lazide61 arkadaşımızın paylaşımıylaİlk olarak lazside61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGooL
TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum