Şu play off sistemi bende hiç bir heyecan bırakmadı, sadece yeni transferleri merak ediyorum. Bu takım her türlü ilk 4'e girecektir ztn
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Lig Tv Fb'nin düşmemesi için elinden geleni yapıyor biz de aboneliklere devam ederek destek oluyoruz kimse Fb neden düşmüyor diye sormasın bu kadar güçlü bir yayıncı kuruluş Dünya'nın hiçbiryerinde yoktur adamlar Lig'in statüsünü bile değiştiriyorlar.Bordomavi.net
Yorum
-
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadı baslayalım..AĞRI dan Bordooooooooooooooooooooooooooooooo"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Aynı Düşüncedeyim .. Bi Zemin Yapmak Bu Kadar Mı Zor ? Manisan'nın Bu Sene Küme Düşmesini İstiyorum..İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Manisa'nın hiç bi zaman doğru düzgün bi sahası olmayacak.
Samsunun Zeminini Gösteriyor Şuan Yemyeşil. Manisa'da İse Patates Tarlası Sapsarı..
Yorum
-
Samsun'un zemini de bozukmuş.İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı Düşüncedeyim .. Bi Zemin Yapmak Bu Kadar Mı Zor ? Manisan'nın Bu Sene Küme Düşmesini İstiyorum..
Samsunun Zeminini Gösteriyor Şuan Yemyeşil. Manisa'da İse Patates Tarlası Sapsarı..Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum