Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kahveye gidiyor. Kahveci o ücreti zaten sabit olarak ödüyor Lig Tv'ye. Ben gitsem de gitmesem de değişmiyor. Benim verdiğim para ise onların oluyor.
    ligtv ticari kullanıyor kahveler ciddi paralar ödüyorlar.

ayrıca ben bu protesto olayının yapılacaksa toplu yapılmasından yanayım.aksi taktirde kimseye faydası olmaz.

Bide şu açıdan düşünün Ligtv abonesi hatrı sayılır Trabzonspor taraftarının olması Digiturk'un Trabzonspor konusundaki hassasiyetini arttırmazmı ?
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kahveye verilen para da ligtvye ödeniyor ama,orda sadece bir abone için ödeme yapılıyor. Evde olunca herkes kendi aboneliğini ödüyor kazandıkları para artıyor yani.
      ticari ligtv ücretleri aylık 1000 TL

Yorum

• Bugün kü maçta manisanın iki stoperi çok ağır ve dengesiz hareketleri olan çok hataya meilli elemanlar eğer paulo henriqe suratıyle bu işi bitirebilir gibime geliyor kazancagız inşallah
        Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün kü maçta manisanın iki stoperi çok ağır ve dengesiz hareketleri olan çok hataya meilli elemanlar eğer paulo henriqe suratıyle bu işi bitirebilir gibime geliyor kazancagız inşallah
          kiimmiş o stoperler
          Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Halil degıl

Burak Forvet Oynar henriqe ve volkan uclusu

Burakla volkan cl de yoklar ne de olsa
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ligtv ticari kullanıyor kahveler ciddi paralar ödüyorlar.

ayrıca ben bu protesto olayının yapılacaksa toplu yapılmasından yanayım.aksi taktirde kimseye faydası olmaz.

Bide şu açıdan düşünün Ligtv abonesi hatrı sayılır Trabzonspor taraftarının olması Digiturk'un Trabzonspor konusundaki hassasiyetini arttırmazmı ?
              Ciddi paralar ödediklerini biliyorum. Dediğim gibi, bu ücreti biz kahveye gitsek de gitmesek de zaten ödüyorlar. Benim gitmemem onların lig tv aboneliğini iptal ettirmesine neden olmuyor yani.

Hatrı sayılır Trabzonspor taraftarının aboneliği vardı bugüne kadar. Bir şey oldu mu? Sene boyunca Şansal'ın ağzından dökülen cümleleri dinlemediniz mi? Şike mike tamam da, hakemleri, kamuoyunu bu yönde etkileyen en önemli unsur yayıncı kuruluştur. Lige, yönetmeliklere doğrudan etki edenler de bu pisliklerden başkası değildir.
              En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 15:52.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kiimmiş o stoperler
                Dixon-Ve Huseyın Tok
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biliyoruz bunu yahu. Bir tane bile Trabzonspor taraftarı gitmesin o kahveye, yine o 1000 TL'yı öderler. Diğerleri gidiyor ve gidecek. Benim gidip gitmemem onların aboneliklerini değiştirmeyecek.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• beyler yavas yavs mac moduna gırelımmm...o degıl de bu play off dalgası cıktı ta bu seneyı lıder bitirir de sampıon olamazsak bu tff ye cok pis küfrederim

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayda 50 lira ödeyen bir abone için,20 kişilik bir ödeme yapıyor oluyorlar yani.
                      Yine de toplu,büyük bir kitlenin iptali onları zarara uğratır.Çünkü biz ligtv alsak da kahveler ödüyor,almasak da.
                      Herkesin kendi seçimi tabii ki.

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler yavas yavs mac moduna gırelımmm...o degıl de bu play off dalgası cıktı ta bu seneyı lıder bitirir de sampıon olamazsak bu tff ye cok pis küfrederim

o zamanı beklemene gerek yok ki, bunlar küfürün alasını hakediyor vee ben her zaman ediyorum sinirimi alıyorum iyi geliyor, şimdiden başlamanı tavsiye ederim..
                        Emekleri çaldın yine.
                        Günahkarsın Fenerbahçe !
                        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dixon-Ve Huseyın Tok
                          dxon oynabıyor bıldıgım kadarıyla

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o zamanı beklemene gerek yok ki, bunlar küfürün alasını hakediyor vee ben her zaman ediyorum sinirimi alıyorum iyi geliyor, şimdiden başlamanı tavsiye ederim..
                            senınkı daha ıyı zamana yaymıssın. ben bırıktırıyorum

Yorum

• hadı baslayalım..AĞRI dan Bordooooooooooooooooooooooooooooooo

Yorum

• Lig tvden ne yapmasını bekliyosunuz Fenerbahçeyi kötülemelerini mi adamların en çok kar yaptığı klup Fenerbahçe ve böle seylerin olması normak bu olay hayatın heryerinde böle bizim işimiz Trabzonsporu daha güçlü yapmak Fenerbahçe son yıllardaki atılımını taraftarı sayesinde yaptı bizler ise bilet paralarını geri toplama çabasındayız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X