Lig tv yayınını türksattan alıp yalnızca eulsat üzerinden mi veriyor....Şu anda digi seyredenler varsa türksattan seyrediyorlarmı ..Bilgi verirseniz sevinirim...teknik bir konuyu burada dile getirdiğim için affola..
Şu soruma cevap verecek bir Allah kulu yok mu?.Digi Türksat üzerinden yayını iptal mi etti?
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
digiturk kutun varsa her türlü 77. kanal diğer durumlarda durum nedir onu bilmiyorum..
204 yada 205 diyorlar.
Maç başlamadan 1 saat önce açmak gerekiyormuş da ondan soruyorum.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Şu anda seyredebiliyorsan cevabımı aldım..Teşekkür ederim...Benim usta dün eoulsattan üzerinden verecek yalnızca dedi..Türksat uydusu üzerinden yayını bitirdi dedi...Adamın yeni çanak teklifinin gerçekliğini araştırıyorum.
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
sezonun ilk maçını malesef izleyemeyeceğim... telefondan gollerimizin haberini alacağız inşallah..
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum